Sedinta Extraordinara a Consiliului Judetean, in direct pe Live Botosani!

Sedinta Extraordinara a Consiliului Judetean, in direct pe Live Botosani!
Live Botosani va transmite astazi, in direct pe internet, incepand cu ora 14:00, continuarea sesiunii Sedintei Extraordinare a Consiliului Judetean Botosani suspendata vineri, 5 februarie 2010.

Reamintim ca vineri, dupa ore bune de dezbateri pe alocarea sumelor din bugetul pe anul 2010, pentru unitatile administrativ-teritoriale din judet, sedinta a fost suspendata, pentru a fi reluata astazi.

Un amendament propus de consilierii PSD a avut castig de cauza prin sustinerea PNL, astfel ca sumele alocate initial, prin proiectul depus de CJ, a suferit modificari majore.

Astfel, amendamentul propuse de PSD au stabilit, vineri, si sumele alocate, care reprezinta cota de 20% din sume defalcate din TVA pentru echilibrearea bugetelor si a sumei retinute ca urmare a diminuarii sumelor de exhilibrare din TVA, cu gradul de necolectare a veniturilor proprii pe unitati administrative, pe anul 2009.

Astfel, la municipiul Botosani, fata de suma initiala prevazuta in proiect, de 3900 mii lei, a fost aprobata suma de 1700 mii lei. La Bucecea, a avut loc o suplimentare, astfel ca, fata de 700 mii lei, consilierii au aprobat suma de 770,888 mii lei.

La Darabani, suma initiala a fost de 700 mii lei, si s-a votat suma de 412,460 mii lei.
Dorohoiul beneficiaza de o suplimentare spectaculoasa la acest capitol, astfel ca, fata de 1800 mii lei prevazuti initial, s-a votat suma de 2439,420 mii lie.

Orasul Flamanzi a ramas cu 253,92 mii lei, fata de suma de 700 mii lei, prevazuta initial.
La Saveni, fata de 700 mii lei, a fost aprobata suma de 803,980 mii lei, iar la Stefanesti consilierii au aprobat suma de 770,88 mii lei, fata de propunerea initiala, de 700 mii lei.

Total urban, la acest capitol, a fost aprobata suma de 7151,54 mii lei, fata de 9200 lei, cat era prevazut initital in proiect.

Sedinta va continua astazi si se anunta a fi cel putin la fel de tensionata ca cea de vineri. Urmariti evenimentul pe www.live.botosani.ro, inregistrarea fiind disponibila ulterior, in sectiunea Transmisii inregistrate.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

CFR Cluj – Sepsi, astăzi de la ora 21:00

astăzi, 16:53
12

CFR Cluj și Sepsi se întâlnesc în această seară în etapa a șaptea a play-off-ului Superligii.Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!Î...

Credincioșii dorohoieni, pelerini în Sâmbăta lui Lazăr (Foto)

astăzi, 16:52
22

Cu multă bucurie, preoții și credincioșii din orașul Dorohoi și din împrejurimi au participat mai întâi la Vecernia Intrării Domnului în Ierusalim.După slujba Vecer...

Cu botoșăneanca Simona Radiș în barcă: România câștigă Aurul la ”proba-regină” de 8+1, la Europenele din Ungaria!

astăzi, 16:08
54

Echipajul de 8+1 al României, format din Magdalena Rusu, Roxana Anghel, Adriana Adam, Maria Lehaci, Mădălina Bereș, Amalia Bereș, Ioana Vrânceanu, Simona Radiș și Victoria Petreanu a adus ță...