Sedinta de urgenta a Coalitiei la Parlament: se discuta cazul Ponta

Liderii coalitiei de guvernare se vor reuni duminica, la ora 10.00, intr-o sedinta de urgenta, pentru a discuta situatia liderului PSD, premierul Victor Ponta.

Sedinta va fi organizata in biroul presedintelui Camerei Deputatilor si va fi urmata de o conferinta de presa. La sedinta vor participa liderii partidelor aflate la guvernare - PSD, PC, UNPR si PLR.

Anuntul privind convocarea de urgenta a liderilor colaitiei de guvernare poate sugera o precipitare a situatiei privind pozitia premierului Victor Ponta, dupa ce, vineri, a fost declansata urmarirea penala impotriva sa de catre DNA.

Mai ales in conditiile in care, sambata, a fost anuntata convocarea, luni, la Bucuresti, a liderilor PSD din teritoriu, pentru a discuta situatia premierului Victor Ponta, arata ziare.com.

Premierul Victor Ponta este urmarit penal pentru fals in inscrisuri sub semnatura privata, complicitate la evaziune fiscala in forma continuata si spalarea banilor in dosarul Turceni - Rovinari, fapte pe care le-ar fi savarsit in perioada in care era avocat.

De asemenea, DNA cere Camerei Deputatilor avizarea urmaririi penale pe numele premierului si pentru conflict de interese.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Marius Șumudică, întrebat despre ce s-a întâmplat în vestiar la Botoșani: „O să aflați zilele următoare”

astăzi, 08:32

Șumudică a dat vina pe jucători, după ce Rapid a ajuns la a doua înfrângere cu el pe banca tehnică. Antrenorul spune că fotbaliștii lui ar fi trebuit să înscrie din ocaziile ...

Preasfințitul Părinte Nechifor Botoșăneanul a botezat al șaptelea copil al unei familii din Dorohoi! (Foto)

astăzi, 08:04

La sfârșitul lunii septembrie, Preasfințitul Părinte Nechifor Botoșăneanul a poposit în Dorohoi, la Catedrala orașului, unde a oficiat Taina Sfântului Botez pentru cel de-al ș...

Maria, copila din Botoșani care a triumfat la Cyprus Dance Fusion! (Foto)

astăzi, 07:45

În competiția în care sunt înscriși sportivi din 10 țări, Maria Breșug a impresionat juriul și s-a clasat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului.   ”Ne m&...