Sechestru pus de polițiști pentru afaceri ilegale cu păcănele!

Sechestru pus de polițiști pentru afaceri ilegale cu păcănele!
Un afacerist din Botosani a prejudiciat bugetul de stat cu o suma de 24.000 de lei, dupa ce amplasat intr-un bar aparate de jocuri tip slot machine, aparate pentru care nu avea licenta. 

Potrivit unui comunicat al Inspectoratul de Politie Judetean Botosani, in urma finalizării cercetărilor într-o cauză penală înregistrată pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Dorohoi având ca obiect săvârşirea infracţiunii de desfășurare fără licență sau autorizație de activități din domeniul jocurilor de noroc, prev. şi ped. de art. 23 alin. 1 din O.U.G. nr. 77/2009, s-a stabilit că în perioada 01.10.2013-12.03.2014, inculpatul G. M.V. de 41 ani, din mun. Dorohoi, jud. Botoşani, a amplasat şi exploatat într-un bar din localitatea Broscăuţi, judetul Botoşani, trei aparate de joc tip slot machine deşi nu deţinea licenţă sau autorizaţi.

Prejudiciul cauzat bugetului de stat, reprentând taxele aferente autorizării celor trei aparate, este în cuantum de 24.000 lei, iar în vederea recuperării acestuia a fost aplicat sechestru imobiliar asigurator.

Cauza a fost înaintată Parchetului de pe lângă Judecătoria Dorohoi.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

DNSC avertizează: Neatenția și entuziasmul sărbătorilor vă pot lăsa pradă infractorilor cibernetici! Cum vă puteți proteja!

astăzi, 16:29
19

”Este esenţial să rămâneţi la curent cu cele mai recente ameninţări, deoarece sărbătorile vin împreună cu riscuri de fraudă online. Infractorii cibernetici folosesc frecven...

Bărbați condamnați pentru infracțiuni în Suceava, arestați și încarcerați în Penitenciarul Botoșani!

astăzi, 15:22
32

Un bărbat domiciliat în localitatea Hănțești, condamnat la pedeapsa de 1 an 6 luni închisoare, a fost identificat de către patrula Secției 8 Poliție Rurală Adâncata pe raza c...

Performanțe remarcabile pentru Colegiul Economic „Octav Onicescu” Botoșani la Olimpiada Națională Aria Curriculară Tehnologii (Foto)

astăzi, 14:15
158

În perioada 26-30 aprilie 2024, Slobozia a fost în centrul atenției printr-o competiție de excepție în cadrul Ariei Curriculare Tehnologii, găzduind Olimpiada Națională. Acest ...