Seara de spectacol la Vasilache!

Seara de spectacol la Vasilache!

 TRIMITETI MOARTEA IN VACANTA!  

Eveniment inedit la Teatrul pentru Copii si Tineret Vasilache, din Botosani!

Incepand din aceasta duminica, actorii botosaneni isi invita in sala de spectacol si publicul mai maricel, format din copiii destul de mari ca sa se mai lase prinsi de povestile cu papusi, dar destul de mici, cat sa fie furati de farmecul si de complexitatea unei productii teatrale de avangarda!

Duminica, 15 decembrie, la ora 17.00, Teatrul Vasilache Botosani inaugureaza Studioul de Teatru pentru Tineret!

Aici vom prezenta spectacole care se adreseaza copiilor cu varsta peste 8 ani si adolescentilor, atentioneaza directorul adjunct al Teatrului, Mihaela Nistorica.

TRIMITETI MOARTEA IN VACANTA este un spectacol realizat in cadrul programului O sansa tinerilor actori.

Scenariul, regia si interpretarea: Florin Iftode, Claudiu Galateanu, Laurentiu Vasilache, Tudor Rotaru; scenografie si constructii papusi: Raluca Deleanu. Un spectacol realizat de tineri pentru tineri.

Poate ca pare ciudat ca personajul principal sa fie Moartea intr-un spectacol, mai ales pentru copii, dar cu siguranta o sa va placa, completeaza Mihaela Nistorica.

"De la inceputurile lumii, Moartea nu a mai luat nici o pauza. Una dintre putinele modalitati de a o convinge sa renunte la meseria ei de zi cu zi este folosirea cu umor a mijloacelor artei animatiei. Astfel, singurul moment in care Moartea se hotaraste sa ia o vacanta este intarziat de un ultim caz care nu poate fi amanat. De aici se nasc o serie de intamplari hazlii, care ridiculizeaza imaginea Mortii. Nu stim daca exista viata dupa moarte sau daca o sa supravietuim pana la dovedirea eficientei criogeniei... Un singur lucru putem sa va garantam: ca, timp de 45 de minute, moartea va fi in vacanta, deci sunteti in afara oricarui pericol", ne asigura Claudiu Galateanu, unul dintre protagonistii spectacolului.

Asadar, nu ratati o seara de spectacol la Vasilache!

REZERVARI LA TELEFON 0756084651 / 0231.514353 SI LA ADRESA teatrulvasilache@yahoo.com

PRETUL UNUI BILET DE INTRARE ESTE 5 LEI

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

(P) Geamuri curate, fără pete și fără stres, în 5 pași simpli

astăzi, 11:52
20

Știi acel moment când soarele strălucește fermecător prin ferestre și scoate la iveală urmele inestetice ale degetelor, petele lăsate de picurii de ploaie sau urmele de la ultima sesiune ...

Incendiu în balconul unui apartament din Botoșani, proprietara a suferit un atac de panică! (Foto)

astăzi, 11:32
138

Deși era acasă, proprietara nu  și-a dat seama ca ard lucrurile din balcon. Un vecin a observat ca iese fum și a sunat la 112 după ajutor.La caz s-au deplasat pompierii din cadrul Detaș...

Părintele Vasile Gavrilă : „Mielul de Paşti nu face parte nici din rânduiala bisericească, nici din pregătirea duhovnicească de Paşti”

astăzi, 10:21
82

De Sfintele Pasti exista obiceiul sa se sacrifice miei. Pastile este o sarbatoare pe care o intalnim atat la evrei, cat si la crestini. Pentru evrei Pastile semnifica trecerea din robia egipteana la l...