Seara de prezentare a premianților proiectului strategic Cooperare Regională pentru Excelenţă Antreprenorială (CREA)

Seara de prezentare a premianților proiectului strategic Cooperare Regională pentru Excelenţă Antreprenorială (CREA)
Universitatea "Petre Andrei" din Iași implementează în perioada decembrie 2008 - noiembrie 2011, în Regiunea NordEst, proiectul strategic "Cooperare Regională pentru Excelență Antreprenorială" (CREA). Finanțarea este asigurată din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane.

Luni, 14 noiembrie 2011, a avut loc la Botoșani "Seara de prezentare a premianților proiectului strategic Cooperare Regională pentru Excelenţă Antreprenorială (CREA)". Manifestarea a marcat finalul proiectului și s-a bucurat de prezența a peste 100 de invitați, beneficiari direcți ai proiectului CREA.
 
În cadrul Galei de premiere au fost recunoscute, premiate și acordate diplome antreprenorilor, firmelor și angajaților care au contribuit cel mai mult la dezvoltarea culturii antreprenoriale în județ.

Domnul Cătălin Flutur, Primarul municipiului Botoșani a apreciat activitatea Universității "Petre Andrei" și a subliniat rezultatele și impactul deosebit al activităților proiectului CREA.
Managerul proiectului, conf.univ.dr. Tudor Pitulac a înmânat premii și distincții la peste 50 de participanți și firme care s-au remarcat prin interesul pentru dezvoltarea culturii antreprenoriale în regiune. Mulțumiri și felicitări a primit în special colectivul Centrului de Excelență Antreprenorială Botoșani, condus de d-l Dorel Sănăuțanu.



Implementarea proiectului se realizează în parteneriat cu Crownford Limited UK, SC Conproiect Aky SRL Botoșani, Camera de Comerţ şi Industrie Neamţ, Asociaţia Oamenilor de Afaceri Iaşi 2003, Camera de Comerţ şi Industrie Bacău, Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Suceava, respectiv Camera de Comerţ,  Industrie şi Agricultură Vaslui.

Obiectivul general al proiectului îl reprezintă promovarea unei atitudini pozitive faţă de antreprenoriat prin dezvoltarea activităţilor de îmbunătăţire, sprijin şi susţinere a capitalului uman, a competenţelor manageriale şi antreprenoriale.
 
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Poliția din Botoșani în alertă: O fată de 14 ani a dispărut de acasă, sunați la 112 dacă știți ceva despre ea!

Marţi, 7 Mai 2024
139

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei minore de 14 ani, din comuna satul Sârbi, comuna Vlăsinești, care marți, în jurul orei 16:00, a părăsit domic...

Specialiștii antidrog, la datorie și în perioada Sărbătorilor!

Marţi, 7 Mai 2024
72

În perioada minivacanțe de 1 Mai și a Sărbătorilor Pascale, specialiștii antidrog au desfășurat activități specifice de informare, evaluare, consiliere şi asistență specializată pen...

Sancțiuni de sute de mii de lei aplicate de polițiștii botoșăneni în perioada sărbătorilor!

Marţi, 7 Mai 2024
74

Astfel, în medie, zilnic au acționat peste 150 de polițiști, fiind organizate 32 de  acțiuni punctuale, atât în zona localurilor publice și a celor în care se formeaz...