Se zbate intre viata si moarte dupa ce a fost lovit de calul din curte!

Se zbate intre viata si moarte dupa ce a fost lovit de calul din curte!
A petrecut toata noaptea, iar a doua zi a ajuns la spital in stare grava dupa ce a incercat sa urce pe cal!

Primele cercetari efectuate de catre politistii botosaneni in urma sesizarii Spitalului Judetean Botosani privind acordarea primelor ingrijiri medicale si transferul la Clinica de Neurochirurgie Iasi a numitului S. Constantin, de 26 ani, din comuna Cotusca, judetul Botosani, ca urmare a unui traumatism cranio cerebral acut, au stabilit ca in noaptea de 05/06.07.2009, victima a participat la o cumetrie in cadrul familiei, care s-a finalizat in jurul orelor 06.00, timp in care a consumat bauturi alcoolice.

In jurul orei 17.00, in timp ce se afla in curtea locuintei sale, victima a fost vazuta de catre o vecina, in timp ce incerca sa incalece calul proprietate.

La scurt timp, aceeasi persoana a auzit victima tipand si, deplasandu-se in curtea locuintei acesteia, si-a gasit vecinul cazut la pamant.

Desi a incercat sa afle de la acesta ce a patit, nu a primit vreun raspuns coerent, iar in scurt timp si-a pierdut cunostinta. Victima a fost preluata de ambulanta si transportata la Spitalul Judetean Botosani, de unde ulterior a fost transferata la Clinica de Neurochirurgie Iasi.

"Din primele cercetari efectuate s-a stabilit ca, in timp ce victima incerca sa incalece calul proprietate, a fost lovita de acesta. Se continua cercetarile pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor si imprejurarilor care au condus la internarea victimei, pana in prezent neexistand suspiciuni de comitere a vreunei fapte de natura penala", a precizat comisar Manuela Ieremie, purtator de cuvant al IPJ Botosani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

astăzi, 17:05
111

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

astăzi, 15:34
138

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

astăzi, 14:47
215

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...