Se scumpesc permisele de conducere

Se scumpesc permisele de conducere
Pentru eliberarea unui permis de conducere veti plati incepand cu 20 martie suma de 68 de lei, fata de 50 de lei cat se platea pana la aceasta data. Iar pentru eliberarea unui certificat de inmatriculare veti plati suma de 37 de lei, cu 7 lei mai mult.

Ministerul Finantelor Publice - Directia Generala Ajutor de Stat, Practici Neloiale si Preturi Reglementate, a emis avizul de pret nr.385433/16.03.2009, prin care, incepand cu data de 20.03.2009, se modifica preturile de eliberare a permiselor de conducere si certificatelor de inmatriculare, informeaza un comunicat al Ministerului Administratiei si Internelor remis Ziare.com.

Autoritatile anunta ca pretul este final si contine TVA. Solicitantii care au achitat contravaloarea permiselor de conducere si a certificatelor de inmatriculare pana la data de 20 martie si care cer emiterea acestor documente dupa aceasta data, vor achita diferenta dintre preturile vechi si cele noi. In comunicat se mai precizeaza ca unitatile BCR si CEC vor elibera chitante sau ordine de plata distincte pentru fiecare tip de document.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

DNSC avertizează: Neatenția și entuziasmul sărbătorilor vă pot lăsa pradă infractorilor cibernetici! Cum vă puteți proteja!

astăzi, 16:29
10

”Este esenţial să rămâneţi la curent cu cele mai recente ameninţări, deoarece sărbătorile vin împreună cu riscuri de fraudă online. Infractorii cibernetici folosesc frecven...

Bărbați condamnați pentru infracțiuni în Suceava, arestați și încarcerați în Penitenciarul Botoșani!

astăzi, 15:22
29

Un bărbat domiciliat în localitatea Hănțești, condamnat la pedeapsa de 1 an 6 luni închisoare, a fost identificat de către patrula Secției 8 Poliție Rurală Adâncata pe raza c...

Performanțe remarcabile pentru Colegiul Economic „Octav Onicescu” Botoșani la Olimpiada Națională Aria Curriculară Tehnologii (Foto)

astăzi, 14:15
138

În perioada 26-30 aprilie 2024, Slobozia a fost în centrul atenției printr-o competiție de excepție în cadrul Ariei Curriculare Tehnologii, găzduind Olimpiada Națională. Acest ...