Se schimbă vremea! Avertizare emisă de meteorologi!

Se schimbă vremea! Avertizare emisă de meteorologi!

Administrația Națională de Meteorologie a emis, vineri, o avertizare meteo de precipitații și intensificări ale vântului. Vremea se răcește și vin și precipitațiile. 

În intervalul 24 februarie, ora 10.00-25 februarie, ora 20.00, vremea se va răci și vor fi precipitații în cea mai mare parte a țării.

În regiunile sud-vestice și sudice, precum și la munte, se vor cumula cantități de până la 15...20 l/mp. În zona de munte vor predomina ninsorile și se va depune strat nou de zăpadă, în Transilvania și Moldova vor fi precipitații mixte, iar în celelalte regiuni vor fi mai ales ploi.

Local și temporar, vântul va avea intensificări cu viteze de 50...60 km/h, iar în zona montană înaltă va spulbera zăpada.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Calendar ortodox: Astăzi, în Sfânta şi Marea Vineri (Zi aliturgică. Denia Prohodului Domnului), îl cinstim pe Sf. Cuv. Irodion de la Lainici (Slujba lui se va săvârși marți, a treia zi de Paști)

astăzi, 08:11
10

 Cu multă dorire în suflet pentru viaţa monahală, la vârsta de 22 de ani a intrat în monahism la Mănăstirea Cernica, o adevărată şcoală isihastă. Aici, tânărul ...

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

Joi, 2 Mai 2024
261

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

Joi, 2 Mai 2024
231

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...