Se pregătește o nouă schimbare a unuia dintre viceprimari! Vezi cine ar putea ocupa această funcție!

Se pregătește o nouă schimbare a unuia dintre viceprimari! Vezi cine ar putea ocupa această funcție!
Telenovela schimbării viceprimarilor continuă la Primăria Botoșani. Co-președintele ACL, Florin Țurcanu, a anunțat, vineri, în cadrul unei conferințe de presă că PNL și PDL pregătesc un proiect de hotărâre pentru schimbarea unuia dintre viceprimari.

Acesta a mai spus și că se “muncește" la formarea unei noi majorități în Consiliul Local, dar a refuzat să menționeze numele viceprimarului pe care vor să îl schimbe.

"Chiar dacă ACL nu va avea un viceprimar, vom schimba majoritatea. Nu ţinem să avem noi (nr. ACL) viceprimari, dar trebuie schimbat obligatoriu un viceprimar. Nu vreau să-i pronunţ numele", a declarat Florin Ţurcanu.

Postul de viceprimar ar putea fi ocupat de un consilier local independent sau de la un alt partid, cum ar fi PP-DD.

"Deja este reuşit acest lucru, dar nu ştiu când vom depune proiectul de hotărâre: acum sau după alegeri. Poate să fie o variantă şi Paul Onişa, şi Ghiorghiţă, şi de la PP-DD poate fi o variantă, oricare", a mai spus liderul ACL Botoşani, care urmează a avea discuții cu liderii centrali ai PP-DD pentru o evantuală colaborare la nivel local.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
327

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
465

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

Vineri, 3 Mai 2024
591

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...