SE POATE ȘI AȘA: Amendă pentru cozile de la ghișeu

SE POATE ȘI AȘA: Amendă pentru cozile de la ghișeu
Inspectorii de la Protecția Consumatorului au sancționat distribuitorul de energie electrică E.ON Moldova cu o amendă de 50.000 de lei din cauza aglomerației și a modului de tratare a clienților în centrul de relații cu publicul.

S-a întâmplat la Iasi. Și asta după ce mii de oameni au așteptat la coadă ore în șir ca să își rezolve problemele ivite pe parcursul derulării contractului cu furnizorul de energie electrică.

Pe lângă amenda aplicată pentru practici comerciale incorecte, E.ON trebuie să-și suplimenteze în 45 de zile numărul centrelor destinate clienților.

Măsurile au fost aplicate după ce inspectorii de la Protecția Consumatorului s-au autosesizat în legătură cu aglomerația și cozile create în fața singurului sediu din Iași.

Ancheta s-a derulat la finalul lunii februarie și începutul lui martie, timp în care s-a constatat că sute de persoane erau prezente zilnic la sediul E.ON Moldova, situație care data de ani întregi.

Potrivit reprezentanților Protecției Consumatorului, E.ON a justificat aglomerația creată la începutul acestui an din cauza campania de notificare a clienților în vederea modificării contractelor de furnizare, după cum relatează publicația Bună Ziua Iași.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Amenzi pentru proprietarii de apartamente, ce obligații au până la finalul anului!

astăzi, 18:04
20

În cazul românilor care nu își permit să cumpere, respectiv să monteze repartitoare de căldură, vor primi ajutor de a stat până la finalul lunii august 2024. Conform ANRE...

Polițiștii rutieri din Botoșani, și în acest week-end pe urmele șoferilor „certați” cu legea!

astăzi, 17:18
22

În cadrul activităților desfășurate au fost organizate cinci filtre rutiere, fiind controlate 122 de autovehicule și efectuate 54 de testări alcoolscopice, iar în urma neregulilor co...

Rapid - FCSB, astăzi de la ora 21:00

astăzi, 16:47
28

Rapid și FCSB se întâlnesc în această seară în ultima etapă a play-off-ului SuperligiiVerifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!Derby-ul din a...