Se lucrează de zor pe locul fostelor sere FOTO

Se lucrează de zor pe locul fostelor sere FOTO
Lucrările la spațiul de joacă de pe locul fostelor sere din Parcul Mihai Eminescu sunt în plină desfășurare, iar primarul Ovidiu Portariuc speră ca spațiul să fie dat în folosință în mai 2014.

Edilul șef al municipiului a vizitat, marți șantierul, și estimează că spațiul de joacă, la care accesul va fi gratuit, va putea să primească până la 200 de copii odată.

“Reușim să avansăm destul în zona aceasta de lucrări, chiar nesperat pentru această perioadă. Lucrările sunt în grafic și sper să ne atingem obiectivul ca la începutul lunii mai să deschidem acest loc de joacă. S-a lucrat foarte mult la partea de utilități, a fost amenajată parcarea, zidul de rezistență și în pimăvară se vor continua lucrările. Contractul este pe o perioadă mult mai mare, dar constructorul a înțeles că pentru noi este o prioritate să dăm acest loc de joacă copiilor și cred că se vor încadra în acest termen", a declarat Ovidiu Portariuc.







Autoritățile vor să amortizeze investiția din concesiunea spațiilor comerciale ce vor fi amenajate.

“Trei spaţii comerciale vor fi scoase la licitaţie, iar cel care vor da preţul cel mai bun va câştiga, astfel încât din valoarea concesiunii să putem amortiza în timp investiţia", a completat primarul.

Spațiul de joacă va fi supravegheat video și va fi amenajată și o parcare.

Lucrările sunt executate de firma Victor Construct.







 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
376

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
507

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

Vineri, 3 Mai 2024
628

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...