Se întâmplă în România: Autobuz fără şofer, scăpat de sub control! VIDEO

Autobuzul plecat singur de pe loc era să lovească doi pietoni, în timp ce un bărbat, cel mai probabil şoferul, încearcă să deschidă de afară uşile.

Se întâmplă în România: Autobuz fără şofer, scăpat de sub control! VIDEO

Un autobuz cumpărat de autorităţile din Ploieşti în luna noiembrie a fost filmat scăpat de sub control, pe o stradă din oraş. O filmare cu acest incident, petrecut pe traseul 104 din Ploieşti, în zona Teleajen, a fost postată pe Facebook.

În imaginile surprinse de un trecător se vede cum, cel mai probabil, şoferul încearcă să deschidă, de afară, uşile mijlocului de transport pentru a-l opri. Autobuzul era să dea peste doi pietoni şi se opreşte abia după ce a lovit un stâlp de electricitate.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Prahova, Raluca Brezeanu, a declarat, sâmbătă, corespondentului MEDIAFAX, că şoferul a mers la Poliţie şi a declarat ce s-a întâmplat, fiind amendat.

„Se pare că autobuzul era neasigurat la oprire. A avariat uşor un autoturism şi un stâlp. Şoferul a fost amendat cu 580 de lei”, a declarat Brezeanu.

Autobuzul din imagini face parte dintr-un lot de 10 vehicule cumpărate în noiembrie anul trecut de Primăria Ploieşti şi care au avut probleme înainte de a fi puse în circulaţie, după ce a plouat în ele.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Fata de 14 ani a fost găsită! Ce decizie au luat polițiștii în privința Denisei

astăzi, 09:52
78

Fata este din satul Sârbi, comuna Vlăsinești. Marți, în jurul orei 16:00, Denisa a părăsit domiciliul fără să își mai contacteze familia, astfel că, aproape de miezul nopț...

Cetățenii de pe mai multe străzi din Botoșani rămân astăzi fără apă la robinete!

astăzi, 09:46
162

Nova Apaserv Botoșani anunță întreruperea furnizării apei astăzi, 8 mai 2024, în intervalul orar 10:00 – 16:00, pentru executarea lucrărilor de remediere a avariei localizată ...

Fost antrenor la Foresta: ”Acum Botoșaniul are 25 de ani peste Suceava în multe domenii!”

astăzi, 08:45
217

Profesorul Marin Barbu regretă că fotbalul sucevean a ajuns foarte jos. Foresta Suceava s-a desființat, iar cele mai bune echipe din județ sînt Șomuz Fălticeni, care joacă în play-o...