SE INTAMPLA IN BOTOSANI - Copii fara aparare in fata tatalui vitreg!

SE INTAMPLA IN BOTOSANI - Copii fara aparare in fata tatalui vitreg!
Dupa ce si-a izgonit concubina, barbatul satul Nichiteni, comuna Cotusca, ii bate sii infometeaza pe cei patru copii ai femeii, cu varste cuprinse intre 6 si 14 ani.

Dar cum in Romania exista doar legi care apara minorii, nu si posibilitati de aplicare a acestora, politistii spun ca nu pot decat sa dea cate o amenda.

Cazul a fost semnalat de asistentul comunitar al Autoritatii de Sanatate Publica din comuna Cotusca. C.H., de 28 de ani, mama copiilor, a fost izgonita din propria casa de catre concubin. De cateva zile, barbatul nici nu se mai trezeste din betie, spun vecinii.

"Mama a plecat din data de 8 noiembrie din cauza batailor primite. Doarme pe unde apuca si nu poate sa se intoarca acasa de teama amenintarilor barbatului. Politia a fost sesizata, dar in afara de amenda nu au putut sa faca nimic", a precizat Mariana Cirimpei, asistent social in comuna Cotusca.

Asadar, cei patru copii sunt batuti si infometati, umiliti zilnic de tatal vitreg. Barbatul nu mai lucreaza de cateva luni. Disperata, femeia a intentat un proces de evacuare a barbatului din casa care ii apartine.

Pana atunci insa, nimeni nu-i poate face nimic barbatului. Copiii sunt disperati. Lipsesc de la scoala, iar conditiile de acasa devin de nesuportat.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Peste 350 de jandarmi au asigurat ordinea în Botoșani în perioada minivacanței de 1 Mai și a Sărbătorilor Pascale

astăzi, 18:00

Dacă majoritatea cetățenilor a înțeles importanța adoptării unui comportament civilizat, au existat totuși situații în care a fost necesară aplicarea a 77 sancțiuni contrave...

Ministerul Muncii anunță: Persoanele fizice din România pot angaja și plăti personal pentru activitățile casnice

astăzi, 17:23
35

Platforma electronică destinată beneficiarilor și prestatorilor de activități casnice, care introduce un concept nou pe piața muncii, este funcțională și poate fi accesată pe adresa https://...

Peste 100 de misiuni de salvare și supraveghere desfășurate de pompierii botoșăneni în perioada minivacanței de sărbători!

astăzi, 16:44
42

Aceștia au avut 144 de misiuni, care au vizat:- acordarea primului ajutor și transportul la spital al unui număr de 101 persoane care aveau probleme medicale;- stingerea a 12 incendii gener...