Se ia in calcul o noua licitatie pentru strada Imparat Traian!

Strada Imparat Traian, lasata balta de firma ALDP Iasi, cea care a castigat licitatia pentru efectuarea lucrarilor! Desi, potrivit graficului de lucrari transmis Primariei Botosani, inca de la sfarsitul anului trecut angajatii firmei trebuiau deja sa inceapa munca, acest lucru nu s-a intamplat.

Potrivit reprezentantilor Primariei, cel mai probabil lucrarile vor fi continuate de o alta societate, urmand a se decide daca va fi organizata o noua licitatie sau daca va fi cesionat contractul de lucrari.

"Cei de la ALDP nu au venit la munca si este posibil ca lucrarea sa o preia altcineva, ei au o problema de personal. Pe restul de executat, legislatia spune ca se poate face o noua licitatie, in conditiile in care nu se cesioneaza contractul, deci sunt doua forme. O forma de cesionare a contractului, de catre ALDP, dar in aceleasi conditii de la licitatia respectiva, sau organizarea unei noi licitatii. De preferat pentru noi ar fi organizarea unei noi licitatii pe restul de executat si atunci ar diparea acel inconvenient cu niste sume foarte mici licitate pentru zona trotuarelor, pentru ca banii exista. E vorba de bani europeni, pentru ca nu sunt bani in plus pe care sa ii dea Primaria Botosani", a declarat primarul Catalin Flutur.

Firma ALDP Iasi a lucrat la soseaua de centura doar cateva saptamani, iar tot ce a lasat in urma au fost guri de canal prea ridicate sau neastupate, borduri pe marginea trotuarelor si un strat de asfalt turnat doar pe o portiune. Desi, initial, investitia de pe strada Imparat Traian trebuia finalizata pana la sfrasitul lunii martie, cu siguranta acest termen va fi depasit.

Reparatiile strazii Imparat Traian se ridica la circa trei milioane de euro.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Inspectoratul Teritorial de Muncă Botoșani: Negocierea colectivă este obligatorie!

Thursday, 19 September 2024

În cazul în care intr-o unitate nu există contract colectiv de muncă, angajatorul sau orice altă persoană îndreptățită  să participe la negocierea colectivă, conform pr...

AJPIS Botoșani: Bani în Trezorerie pentru plata indemnizațiilor și a alocațiilor!

Thursday, 19 September 2024

Suma totală platită este de 6.300.570  de lei. Beneficiarii acestor sume sunt cei care primesc: - Alocația lunară de plasament - Alocația lunară de plasament pentru copilul cu hand...

Alexandra Huțu, PSD: „Rezultatele premierului Ciolacu, recunoscute la nivel european prin funcțiile obținute de România în Comisia și Parlamentul UE”

Thursday, 19 September 2024

„Domeniul pe care îl va administra este unul dintre cele mai importante la nivel european - Competențe și Educație, Locuri de muncă și drepturi sociale, demografie - cu un buget de 23...