Se circula pe toate drumurile nationale din judet, dar in unele zone viscoleste!

Se circula pe toate drumurile nationale din judet, dar in unele zone viscoleste!
Toate drumurile nationale din judetul Botosani au fost deblocate, a anuntat Viorel Zacretchi, directorul Sectiei Drumuri Nationale Botosani. In aceasta dimineata, la ora 05.00, a fost deblocat si tronsonul de drum national intre Manoleasa si Radauti Prut.

Reprezentantii Sectiei Drumuri Nationale avertizeaza insa soferii sa se informeze de starea drumurilor inainte de a pleca la drum, mai ales ca in unele zone, cum ar fi intre Saveni si Manoleasa, a inceput sa viscoleasca.

“Am reusit sa deblocam toate tronsoanele de drum national care erau inchise si acum se actioneaza pentru largirea drumurilor", a spus seful SDN.

Cei care vor sa plece la drum pot suna la numerele de telefon 0231.514.395 (dispecerat Sectia Drumuri Nationale Botosani) sau la 0232.213168 (dispecerat Directia Regionala de Drumuri si Poduri Iasi) pentru a se interesa de starea drumurilor.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Beneficiarii de alocații și indemnizații își vor primi banii începând de luni!

astăzi, 09:19
3

Beneficiarii acestor sume sunt cei care primesc:- Alocația lunară de plasament;- Alocația lunară de plasament pentru copilul cu handicap;- Indemnizația de sprijin pentru plasament;...

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sfinţii Mucenici Petru, Dionisie şi Paulin

astăzi, 08:17
28

Pe vremea când Imperiul Roman era condus de împăratul Deciu (249-251), aprig prigonitor al creştinilor, Sfântul Mucenic Petru, un tânăr frumos şi viteaz, a fost prins de p...

Bogdan Andone răsuflă ușurat după FC Botoșani – CS Mioveni 1-0: „Băieții merită felicitări pentru că au luptat, au crezut!”

Vineri, 17 Mai 2024
379

Bogdan Andone a avut un discurs exuberant după ce FC Botoșani a învins-o pe CS Mioveni, 1-0, în turul barajului pentru menținerea/promovarea în Superliga.Unicul gol al partide...