Se circula cu dificultate pe drumurile din judet!

Se circula cu dificultate pe drumurile din judet!
Circulatia pe drumurile din judet se desfasoara cu dificultate, iar pe unele portiuni de drum drumarii intervin cu autogrederele pentru inlaturarea zapezii viscolite.

Potrivit dispecerului de serviciu de la Directia Judeteana de Drumuri si Poduri, pe drumurile judetene actioneaza 28 de utilaje, pluguri si raspanditoare, pentru indepartarea zapezii de pe carosabil si pentru a imprastia material antiderapant. Din cauza vantului de noaptea trecuta, pe unele tronsoane s-au format suluri de zapada, circulatia desfasurandu-se cu dificultate din aceasta cauza, in zona Baranca-Cristinesti, unde se intervine cu autogrederul.

Si pe drumurile nationale actioneaza 15 utilaje, pentru indepartarea zapezii si pentru a imprastia material antiderapant. Potrivit dispecerului de serviciu de la Sectia Drumuri Nationale, de dumnica de la orele 16.00 si pana luni dimineata la ora 04.00 s-au imprastiat 164 de tone de material antiderapant.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un transformator suprasolicitat a provocat un incendiu la Flămânzi; clădirile din jur, la un pas de dezastru! (Foto, video)

astăzi, 18:03
1

La caz s-au deplasat pompierii de la Punctul de Lucru Flămânzi, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, dar și reprezentanți ai furnizorului de energie electrică. Aceștia au cons...

DNSC avertizează: Neatenția și entuziasmul sărbătorilor vă pot lăsa pradă infractorilor cibernetici! Cum vă puteți proteja!

astăzi, 16:29
22

”Este esenţial să rămâneţi la curent cu cele mai recente ameninţări, deoarece sărbătorile vin împreună cu riscuri de fraudă online. Infractorii cibernetici folosesc frecven...

Bărbați condamnați pentru infracțiuni în Suceava, arestați și încarcerați în Penitenciarul Botoșani!

astăzi, 15:22
33

Un bărbat domiciliat în localitatea Hănțești, condamnat la pedeapsa de 1 an 6 luni închisoare, a fost identificat de către patrula Secției 8 Poliție Rurală Adâncata pe raza c...