Se cauta recenzori pentru Recensamantul populatiei si al locuintelor!

Se cauta recenzori pentru Recensamantul populatiei si al locuintelor!
Persoanele care doresc sa participe, in calitate de recenzori (operatori de interviu), la Recensamantul populatiei si al locuintelor care se va desfasura in perioada 20-31 octombrie 2011, trebuie sa se adreseze cu cereri comisiilor locale infiintate in acest scop in cadrul primariilor.

Conditiile de angajare sunt: sa aiba cel putin 18 ani impliniti si cel putin studii medii; sa aiba cetatenia romana si sa cunoasca limba romana (scris, vorbit, citit); sa prezinte cazierul judiciar; sa aiba o tinuta decenta si un limbaj corespunzator; sa aiba capacitatea sa desfasoare munca in teren si sa fie disponibili zilnic intre orele 08.00 si 20.00, pe toata durata desfasurarii Recensamantului; sa nu aiba probleme de dictie si sa aiba un scris citet; sa aiba capacitatea de a face calcule simple si corecte la insumarea datelor pentru centralizare; sa aiba capacitatea fizica de efort prelungit; in zonele cu populatie de alta etnie, decat cea romana, cunoasterea limbii si a acelei etnii si specificul etniei respective reprezinta un avantaj; detinerea unui telefon mobil este un avantaj pentru o comunicare eficienta cu coordonatorii recenzorilor.
Inscrierile se desfasoara in perioada 15 august-15 septembrie.

Dupa selectie, fiecare persoana va da un test de evaluare si, daca in urma acestuia rezultatele vor fi bune, abia atunci persoanele respective vor fi declarate admise. Dupa selectie, in septembrie, va avea loc o instruire a recenzorilor admisi.

In ceea ce priveste plata, acestia vor fi remunerati cu cate 50 de lei pe zi, insa intreaga suma va fi acordata la sfarsitul celor 12 zile de lucru.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La un pas de dezastru din cauza unei candele! Recomandările pompierilor botoșăneni (Foto)

astăzi, 21:14
176

Nu lăsați candelele aprinse lângă perdele, haine sau alte obiecte care pot lua foc uşor.Sâmbătă seara, într-o casă din localitatea Zăicești s-a produs un incendiu. Vecin...

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

astăzi, 18:00
259

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

astăzi, 16:43
180

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...