Se caută noi soluții pentru intersecția morții, de la Orășeni Deal

Intersecția dintre drumul județean care merge la Vorona cu cel de la Cristești rămâne în atenția autorităților, după ce mulți șoferi s-au plâns că semnalizarea existentă în prezent nu este suficientă.

De altfel, și la ultima ședință privind siguranța rutieră, ce a avut loc la Instituția Prefectului, s-a pus în discuție situația din această intersecție, fiind făcute adrese către administratorului drumului.

Președintele Consiliului Județean, Gheorghe Sorescu, a precizat că în urma unor discuții ce vor fi purtate cu Poliția Rutieră se va decide ce măsuri mai pot fi luate în intersecția unde în ultima jumătate de an și-au pierdut viața trei persoane.

“Direcția de Drumuri a pus acele cocoașe acolo. Vom mai avea discuții și să vedemc ce soluții ar mai putea fi, de comun acord cu Poliția Rutieră. Să vedem acolo o presemnalizare cu câteva sute de metri înainte de intersecție, mai mult de atât nu avem ce să facem. Am auzit la un moment dat o idee de genul că să punem acolo semafoare. Poate vrea cineva să facem și un pasaj", a menționat Gheorghe Sorescu.

Ultimul accident din această intersecție a avut loc în luna decembrie, când un tractor nu a acordat prioritate și a intrat într-o Dacia Logan dar, din fericire, nu au fost înregistrate victime.

 

Spune-ne opinia ta