Se așteaptă demisia directorului de la Teatrul Vasilache pentru a fi pus un interimar

Se așteaptă demisia directorului de la Teatrul Vasilache pentru a fi pus un interimar
Conflictul de la Teatrul de Păpuși Vasilache dintre managerul Floricel Aionițoaei și o parte din actori pare a-și găsi rezolvarea dacă la conducerea instituției va fi numit un director interimar, până la organizarea concursului.

Cel puțin asta lasă de înțeles primarul Cătălin Flutur, care spune că a avut o discuție cu ambele tabere implicare în acest conflict.

Flutur spune că nu îi poate cere demisia directorului de la Vasilache, dar recunoaște că a avut o discuție cu Floricel Aionițoaei pe acest subiect.

“Nu iau eu decizii. Acolo am avut o discuție atât cu directorul cât și cu angajații și mi s-au adus la cunoștință problemele lor care sunt ale lor, între ei. În urma acelor negocieri cu dumnealor probabil vom găsi o variantă ca până la organizarea unui concurs pentru director să avem un interimar. Va fi o persoană din interior care să știe ce să facă acolo și care să nu escaladeze conflictul și să fie o persoană tehnică. Spre exempul contabilul șef. Decizia aceasta pot să o iau doar în momentul în care domnul director își dă demisia. Noi am discutat lucrul acesta, dar eu nu pot să pun în vedere cuiva să își dea demisia. Nu am voie să fac așa ceva. Dar am discutat. Aștept", a spus Cătălin Flutur.
 
Conflictul între cele două tabere a izbuncit după reîntoarcerea lui Floricel Aionițoaei la conducerea instituției de cultură, actorii refuzând colaborarea cu acesta. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Eduard Florescu rupe tăcerea după acuzațiile de blat: ”Oameni de nimic!”

astăzi, 08:12
40

Dinamo a avut de suferit cel mai rău de pe urma acestui rezultat pentru că a coborât pe loc direct retrogradabil, iar suporterii au răbufnit. Ulterior, pe rețelele sociale, a părut un scurt...

Calendar ortodox: Cinstim astăzi Învierea Domnului (Sfintele Paşti)

astăzi, 07:58
7

Numim sărbătoarea de azi Paști, după cuvântul care în vechiul grai evreiesc însemnează trecere; fiindcă aceasta este ziua în care Dumnezeu a adus, la început, lumea...

HRISTOS A ÎNVIAT! Botoșănenii au primit Lumina în noaptea sfântă a Învierii (Foto, Video)

astăzi, 01:59
221

Creștinii din Botoșani au mers la biserică, în această noapte a Învierii Domnului, pentru a primi Lumina. Clopotele au răsunat în biserici și în mănăstiri, credincioși...