Scuza de sofer beat: I s-a blocat roata de la masina!

Scuza de sofer beat: I s-a blocat roata de la masina!
A ramas blocat in intersectie pentru ca i s-a blocat roata! Cel putin asta le-a declarat politistilor un botosanean, oamenii legii constatand repede ca soferul era beat.

În seara de 21 decembrie, în jurul orei 21.00, poliţiştii au depistat staţionând în imediata apropiere a intersecţiei dintre DN 24C şi DN 29D, în oraşul Ştefăneşti, judeţul Botoşani, un autoturism marca Dacia 1310.

Autovehiculul avea lipsă farul din partea stângă şi bara de protecţie de la partea din faţă. La volanul autoturismului se afla C. Vasile, de 47 de ani, care le-a declarat poliţiştilor că se afla în drum spre municipiul Botoşani, unde îşi avea domiciliul, când una dintre roţile autoturismului s-a blocat, el fiind astfel nevoit să oprească.

Întrucât bărbatul emana halenă alcoolică, poliţiştii au procedat la testarea sa cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentraţie de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat, astfel încât a fost condus şi la Spitalul Comunal Truşeşti, unde i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

"Faţă de C. Vasile au fost întocmite acte procedurale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având o îmbibaţie alcoolică peste limita legală, cauza urmând a fi soluţionată procedural", a precizat inspector pr. Daniela Darea, purtator de cuvant in cadrul IPJ Botosani.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Lucian Trufin își prezintă soluțiile pentru Sănătate (Video)

astăzi, 11:24
9

Candidatul PSD pentru Consiliul Județean: „Vom  construi 3 spitale noi în județ”„Am promis că nu mă voi angaja în dispute politice ca alți candidați și c...

FC Botoșani - CS Mioveni, astăzi de la ora 20:00

astăzi, 11:12
30

FC Botoșani întâlnește formația CS Mioveni în barajul de menținere/promovare în Superligă.Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!FC Botoș...

Ce spune generalul Grecu despre ”aparatul de zbor fără pilot” prăbușit în Botoșani

astăzi, 10:55
77

MapN a anunțat ieri, 16 mai, că este vorba despre ”un aparat de zbor fără pilot” de proveniență civilă. Mai mult, acesta nu avea armament și nici muniție.Asta după ce, î...