A accidentat doua femei din cauza defectiunilor la mecanismul de directie!

Două femei au ajuns la spital aseară, după ce au fost acroşate de un atoturism care s-a dovedit că avea defecţiuni la mecanismul de direcţie.

În ziua de 21 decembrie, în jurul orei 09.30, în timp ce conducea autoturismul marca Volkswagen Passat pe DN 29 A în localitatea Horodiştea, T. Vasile, de 24 de ani, din comuna Suharău, judeţul Botoşani, din cauza stării tehnice necorespunzătoare a autoturismului (defecţiuni ale mecanismului de direcţie), a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, împrejurare în care a intrat în şanţul ce mărginea partea carosabilă pe sensul său de deplasare, informeaza IPJ Botosani.

P. Mărioara, de 36 de ani, şi C. Brânduşa, de 34 de ani, ambele din comuna Păltiniş, judeţul Botoşani, care se deplasau pe partea stângă a DN 29A în calitate de pietoni, au fost acroşate cu partea laterală dreapta a autoturismului.

Cele două femei au fost transportate la Spitalul municipiului Dorohoi, unde au primit îngrijiri medicale, fără a rămâne internate.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul testării fiind negativ. În cauză se continuă cercetările, urmând a se dispune soluţie procedurală.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - CS Mioveni, astăzi de la ora 20:00

astăzi, 11:12
3

FC Botoșani întâlnește formația CS Mioveni în barajul de menținere/promovare în Superligă.Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!FC Botoș...

Ce spune generalul Grecu despre ”aparatul de zbor fără pilot” prăbușit în Botoșani

astăzi, 10:55
39

MapN a anunțat ieri, 16 mai, că este vorba despre ”un aparat de zbor fără pilot” de proveniență civilă. Mai mult, acesta nu avea armament și nici muniție.Asta după ce, î...

Senator Cristian Achiței: Așternerea straturilor asfaltice, finalizată pe întreaga lungime a DN 28B Botoșani-Tg. Frumos (Foto)

astăzi, 10:21
59

Coșmarul de zeci de ani de pe drumul care leagă Botoșaniul de Tg. Frumos a luat sfârșit. Zeci de politicieni au promis vreme de două decenii repararea drumului care ne leagă județul de re...