Scuterist ghinionist: Amendat de politisti dupa ce s-a dezechilibrat si s-a izbit de asfalt!

Scuterist ghinionist: Amendat de politisti dupa ce s-a dezechilibrat si s-a izbit de asfalt!
Amendat dupa ce s-a accidentat!

Constantin B., de 46 de ani, din Botosani, se deplasa duminica dimineata pe un scuter, pe drumul ce duce spre Lebada. Scuteristul ghinionist, aflat si sub influenta bauturilor alcoolice, s-a dezechilibrat si a cazut cu fata de asfalt.

O femeie care circula cu masina in zona respectiva, si care a vazut ce s-a intamplat, a sunat la 112, la fata locului deplasandu-se o ambulanta si un echipaj al Politiei Rutiere.

Desi era plin de sange pe fata in urma loviturilor de la nivelul fruntii si fetei, barbatul a refuzat sa fie transportat la spital.

Vitezomanul pe doua roti a fost totusi ingrijit la fata locului de cadrele medicale de la SJA, barbatul fiind diagnosticat cu un traumatism cranio-facial acut deschis.

Politistii i-au aplicat scuteristului si o amenda pentru ca, desi avea casca de protectie asupra lui, nu o purta in momentul deplasarii pe drumul public.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșănean ridicat de acasă în cătușe și dus într-o celulă din Penitenciar!

astăzi, 12:33
85

În cursul zilei de vineri, polițiștii din Flămânzi au identificat un bărbat, din orașul Flămânzi, pe numele căruia era emis de către Judecătoria Botoșani un mandat de execu...

Lucian Trufin, PSD: „Voi continua dezvoltarea județului Botoșani prin experiența de 20 de ani în administrație publică, cu susținerea echipei PSD”

astăzi, 12:02
23

„Le mulțumesc botoșănenilor care au semnat pentru susținerea candidaturii mele la Președinția Consiliului Județean. În această campanie de strângere de semnături, am realiza...

Polițiștii de frontieră botoșăneni au confiscat marfă contrafăcută care trebuia să ajungă în Ucraina (Foto)

astăzi, 10:49
81

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Racovăț au descoperit, în urma unui control efectuat asupra unui microbuz, peste 680 bunuri, toate purtând î...