Scrisoare deschisa catre deputatul Nicolae Rebenciuc

Scrisoare deschisa catre deputatul Nicolae Rebenciuc

Nicolae Macovei, presedintele Sindicatului "Impact" Botosani

Stimate domnule deputat, port mesajul a peste 1000 se oameni dezamagiţi de actuala guvernare, oameni carora le-au fost reduse salariile pana sub pragul subzistenţei, oameni disperaţi care işi pun speranţa în faptul ca nu sunteţi ca ei.
Vineri, 22.10.2010 la pichetarea sediului PDL,  v-am hulit atunci cand nu aţi vrut sa dati ochii cu noi şi aţi plecat. Am înţeles atunci insă altceva, ca nu sunteţi ca ei si spre deosebire de cei de la guvernare, dumneavoastră aveţi conştiinţă şi mai ales aveţi ruşine.
Daţi-vă şansa, ultima şansă, de a nu intra în lada de gunoi a istoriei si a nu mai fi partaş la umilirea poporului roman.
Faceţi politica si urmaţi voinţa oamenilor si nu comanda partidului stat, dati dovadă in al 25-lea ceas ca vă pasă de cei ce v-au votat.
Faceţi politică pentru cei ce ar trebui sa traiască cu salarii de 500 de lei pe lună, daţi dovadă că vă pasă de oameni si votaţi pentru căderea acestui guvern incompetent care ne-a umilit indeajuns!!!
Aveti curaj domnule deputat, treceţi peste micile interese personale şi peste frica de schimbare!
Dumneavoastra nu sunteţi ca ei, dovediţi-ne asta!

Preşedinte al sindicatului IMPACT Botoşani
Nicolae Macovei
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Mesajul prefectului Sorin Cornilă cu ocazia Sărbătorilor Pascale!

astăzi, 12:22
17

Sorin Cornilă, prefectul județului Botoșani, a transmis un mesaj pentru botoșăneni cu ocazia Sărbătorilor Pascale.Redăm mai jos mesajul integral: „Dragi botoșăneni,...

Lumina Sfântă, miracol al ortodoxismului, va fi adusă sâmbătă seară de la Ierusalim şi distribuită tuturor parohiilor!

astăzi, 12:06
36

Lumina Sfântă, simbol al Învierii lui Iisus, va fi adusă şi în acest an de la Ierusalim, sâmbătă seara, de către părintele arhimandrit Teofil Anăstăsoaie, Superiorul A...

FC Botoșani – FC Voluntari, astăzi de la ora 14:30

astăzi, 10:40
147

FC Botoșani și FC Voluntari se întâlnesc astăzi în etapa a opta a play-out-ului Superligii.Vezi oferta Superbet pentru meciul cu Voluntari!FC Botoșani are un total de 2...