Scrie in stele: Exista compatibilitate intre Basescu si Boc

Scrie in stele: Exista compatibilitate intre Basescu si Boc
Anul 2009 va aduce multa liniste din punct de vedere politic. Cel putin asa spun astrele, potrivit carora scena politica va fi lipsita de confruntari intre presedinte si premier.

"Exista compatibilitate intre premier si presedinte", afirma astrologul Camelia Patrascanu, citata de Realitatea TV. In ceea ce priveste viitorul Coalitiei PSD-PD-L astrele pun totul pe seama presedintelui Traian Basescu.

Pe de alta parte, din punct de vedere economic, anul 2009 va fi mai spectaculos decat 2008, cu schimbari iportante in primele luni. Astrologii anunta ca in acest an va trebui sa muncim dublu pentru a realiza ceva.

"Anul 2009 este mai spectaculos, cel putin in aparenta, decat muncitorul 2008 si surprinzatorul an 2007. 2009 tinde sa fie mai asezat" a declarat astrologul Camelia Patrascanu.

Astrele prevad un an bun din punct de vedere economic. Nu va fi o criza de proportii, dar va trebui sa strangem cureaua in prima jumatate a anului.

"Un varf din punct de vedere financiar neplacut vom simti in luna martie si prima jumatate a lunii aprilie. Am sperante din aspectele astrale ca dupa luna mai lucrurile se vor aseza", a mai spus astrologul.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

Vineri, 19 Aprilie 2024
747

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

Vineri, 19 Aprilie 2024
242

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

Vineri, 19 Aprilie 2024
198

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...