Scos la cersit la doar sase saptamani!

Scos la cersit la doar sase saptamani!
O tanara de 17 ani din localitatea Jijia, comuna Albesti, a fost prinsa astazi de politistii locali in timp ce cersea in zona centrala a municipiului. Pentru a strani mila trecatorilor, ea isi tinea pruncul de doar sase saptamani, in brate.

Femeia le-a spus politistilor locali ca a apelat la cersit pentru a face rost de bani de drum pentru a ajunge acasa, spunand ca a stat internata cu copilul in spital.

Mama si copilul au fost dusi la Centrul Maternal “Micul Print", unde vor sta pentru cateva zile si vor primi sprijinul necesar din partea specialistilor instituiei. Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului a deschis o ancheta, mai ales ca mama este minora.

Din pacate nu este singurul caz de acest gen descoperit de politistii locali, cand mamele isi scot copiii la cersit la doar cateva luni.

“Revoltator este comportamentul mamei si aceasta minora,care expune sugarul la numai 6 saptamani unor tratamente inumane. A fost condusa la Centrul Maternal “Micul Print" si predata pe baza de proces verbal alaturi de copilul sugar, a declarat Bianca Lazaruc, purtator de cuvant in cadrul Politiei Locale Botosani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Foc într-un apartament din municipiul Botoșani, vecinii au chemat urgent pompierii! (Foto)

astăzi, 22:03
300

Mai multe bunuri din bucătăria unui apartament, situat la etajul III, au fost cuprinse de flăcări. Când s-a produs evenimentul de pe strada Vârnav, proprietarii nu erau acasă. Vecinii...

Valeriu Iftime: Cu atâtea exemple demne de urmat, sunt sigur că vom reuși să realizăm o dezvoltare reală și la Botoșani! (Video)

astăzi, 21:22
41

Domnul Bolojan, timp de ani de zile, a oferit Oradiei și județului Bihor un model de administrație publică, eficiență și investiții durabile. În scurta mea vizită în județul Biho...

Sucevean condamnat pentru distrugere, încarcerat în Penitenciarul Botoșani!

astăzi, 19:16
55

În cursul zilei de sâmbătă, 18.05.2024, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Dărmănești în timp ce patrulau pe raza satului Călinești, comuna Dărmănești din Suceava, &i...