Scapa de punctele negre prin metode naturiste

Scapa de punctele negre prin metode naturiste
Pe langa cosuri, punctele negre iti dau mari batai de cap? Iata cateva metode naturiste care care te vor scapa de de aceste neplaceri.

CARTOFI. Pentru inlaturarea de pe suprafata tenului a nesuferitelor puncte negre, dupa curatarea si demachierea fetei, medicina naturista recomanda frictionarea usoara cu o felie de cartof crud.

SCORTISOARA. Masca cu pudra de scortisoara are un efect garantat pentru obtinerea unui ten curat. Aceasta se prepara din cateva grame din acest condiment, putin lapte, doua picaturi de miere si zeama de lamaie. Toate se amesteca pana cand se obtine o pasta omogena. Solutia se aplica direct pe zonele cu puncte negre.

ALOE VERA. Pentru a preveni aparitia punctelor negre beti zilnic un pahar cu suc proaspat obtinut din alt vera. Substanta magica previne aparitia cosurilor si stimuleaza inlaturarea toxinelor din organism.

CORIANDRU. Combinatia unui pahar de infuzie de seminte de coriandru si cateva grame de pudra de turmeric iti poate da o mana de ajutor. Aplica imediat dupa demachiere, cu ajutorul unor comprese, solutia obtinuta din acest amestec.

APA MINERALA. Alta masca eficienta se face si amestecand o lingura de apa minerala neacidulata cu o lingura de bicarbonat alimentar. Cu solutia astfel obtinuta se freaca usor doar zonele cu puncte negre.

ARGILA. O masca eficienta in combatarea punctelor negre este cea obtinuta din amestecul de pudra de argila alba cu suc de grepfrut. Aceasta are in primul rand rol de imbunatatire a circulatiei sangvine si de purificare a tenului. Se aplica pe fata o data pe zi si se repeta ori de cate ori este nevoie, pana la disparitia punctelor negre.

MALAI. Un tratament la indemana are la baza malaiul. Zonele cu probleme se freaca cu malai timp de doua-trei minute, dupa care se curata tenul cu apa si gel special de fata. Repeta saptamanal acest masaj facial.

Sursa: libertatea.ro

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Poliția din Botoșani în alertă: O fată de 14 ani a dispărut de acasă, sunați la 112 dacă știți ceva despre ea!

astăzi, 23:19
24

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei minore de 14 ani, din comuna satul Sârbi, comuna Vlăsinești, care marți, în jurul orei 16:00, a părăsit domic...

Specialiștii antidrog, la datorie și în perioada Sărbătorilor!

astăzi, 19:15
52

În perioada minivacanțe de 1 Mai și a Sărbătorilor Pascale, specialiștii antidrog au desfășurat activități specifice de informare, evaluare, consiliere şi asistență specializată pen...

Sancțiuni de sute de mii de lei aplicate de polițiștii botoșăneni în perioada sărbătorilor!

astăzi, 18:47
59

Astfel, în medie, zilnic au acționat peste 150 de polițiști, fiind organizate 32 de  acțiuni punctuale, atât în zona localurilor publice și a celor în care se formeaz...