Scandalurile din baruri s-au ținut lanț, în weekend!

  Duminică, 09 martie a.c., la ora 13.00, în urma unui apel 112, jandarmii s-au deplasat pe strada Aleea Criva din municipiul Dorohoi, unde era sesizat un scandal.

 Echipajul de jandarmi care a ajuns la locaţia indicată în apelul 112, a constatat că cele relatate de către apelant se confirmă, trei bărbaţi fiind sancţionaţi contravenţional cu amenzi în valoare totală de 400 de lei, pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice.

În aceeaşi zi, dar cu două ore mai târziu, a fost reclamat tot un scandal, de această dată la un bar, situat însă pe aceeaşi stradă din Dorohoi.

Surpriză sau nu, doi dintre cei trei sancţionaţi anterior cu amendă pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice au ,,recidivat, de această dată refuzând să părăsească localul la solicitarea barmanului de serviciu, care nu a mai vrut să îi servească cu băuturi alcoolice, motiv pentru care au găsit de cuviinţă să îi adreseze injurii şi ameninţări cu acte de violenţă.

Pentru faptele săvârşite, cei doi au fost sancţionaţi de către jandarmi cu câte 600 de lei fiecare.

În municipiul Botoşani, jandarmii au intervenit la două baruri, de pe strada Calea Naţională, respectiv strada Pacea, doi bărbaţi şi o femeie fiind sancţionaţi cu amenzi totalizând 1000 de lei, pentru provocare de scandal, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi adresare de injurii, fapte săvârşite tot pe fondul consumului de băuturi alcoolice.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Polițiștii din Botoșani au năvălit în Centrul Vechi, ce constatări au făcut! (foto)

astăzi, 19:19

În noaptea de 28 spre 29 septembrie, între orele 18.00-02.00, a fost desfășurată o razie, cu efective mărite, pe raza orașului municipiului Botoșani și a comunelor arondate Secțiil...

Șeful IȘJ Botoșani, mesaj către directori în condițiile meteo anunțate. „Am făcut un apel...”

astăzi, 18:30

Ligia Deca, ministrul Educației, a anunțat deja că școlile din zonele afectate de fenomenele meteorologice vor fi închise. În acest sens, prof. Bogdan Suruciuc, inspector școlar ge...

Pompierii botoșăneni verifică modul în care autoritățile pun în aplicare măsurile preventive și de intervenție în caz de inundații! (foto)

astăzi, 17:49

Pompierii botoșăneni verifică, în teren, modul în care au fost puse în aplicare măsurile preventive și de intervenție la nivelul unităților administrativ-teritoriale din jude...