Scandalul Turcescu - Badea: Datorii la Fisc, pseudonime puerile si reactii furibunde

Scandalul Turcescu - Badea: Datorii la Fisc, pseudonime puerile si reactii furibunde

 ROBERT TURCESCU  

Mesajul lui Turcescu: "Daca tot traiti in Romania si asta va ocupa tot timpul, faceti bine si platiti-va impozitele catre stat".  
 
Scandalul care ii are ca protagonisti pe realizatorul Antena 3, Mircea Badea, si jurnalistul Robert Turcescu de la B1 continua cu un nou episod.

Dupa ce Robert Turceascu a scris pe contul sau de Facebook ca Mircea Badea are datorii de 320.000 de lei catre Fisc, Jurnalul National a publicat un articol extrem de dur la adresa lui Turcescu.

"Robert Turcescu e neinfricat si demn cand trebuie sa calce in picioare politicienii de opozitie pusi la index de regimul portocaliu si slugarnic ca un vierme cand marimile zilei ii trec pragul locantei. Sare cu picioarele pe Ponta si se pune capra in fata lui Blejnar. Spumega la adresa ziaristilor cu pareri antiregim si-i preamareste organizat pe cei aflati pe statele de plata ale oranjadei de partid si de stat", scria autorul care ca se ascunde in spatele unui pseudonim, Oana Croatu, conform ziare.com.

Evenimentul Zilei subliniaza ca pseudonimul folosit face referire la Oana Sarbu, iubita jurnalistului Robert Turcescu.

In replica, Robert Turcescu sustine ca derapajul deontologic al Jurnalului National si al lui Mircea Badea nu l-a surprins si nici nu l-a enervat.

"Reactia furibunda si cu atacuri personale a lui Mircea Badea insusi, dar si a organelor de presa in jurul carora Mircea Badea graviteaza nu ma mira, nici nu ma intristeaza, nici nu ma enerveaza", a declarat Turcescu, comentand articolul semnat Oana Croatu.

"Articolul imi confirma faptul ca i-am indispus teribil - si aici folosesc un eufemism - pe toti cei care, declarandu-se `apostoli` in slujba proletariatului, au omis ei insisi sa-si plateasca impozitele catre stat. Indiferent de cate injuraturi mi-ar tranti in presa si pe bloguri, raspunsul meu e unul singur si foarte simplu: Daca tot traiti in Romania si asta va ocupa tot timpul, faceti bine si platiti-va impozitele catre stat", a adaugat Robert Turcescu.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

În prag de Bac, universitățile asigură pregătire gratuită pentru elevi. Cursurile se țin online, hibrid sau fizic!

Joi, 9 Mai 2024
98

Universitatea Politehnică din București oferă cursuri de pregătire pentru examenele de Matematică și Fizică, adaptate la nivelul cerințelor din Bacalaureat, dar și cursuri de pregătire pentr...

Peste 160 de sancțiuni au fost aplicate de polițiști în ultimele 24 de ore!

Joi, 9 Mai 2024
56

În ultimele 24 de ore, polițiștii botoșăneni au organizat 4 acțiuni punctuale în cadrul planului Blocada, acționând în sistem integrat împreună cu jandarmii și au...

Ziua Europei sărbătorită la Liceului Tehnologic „Ștefan cel Mare și Sfânt” Vorona prin activități artistice și de cultură generală

Joi, 9 Mai 2024
130

România s-a alăturat în anul 2007 unei Uniuni de state europene, care împărtăşesc aceleaşi valori, având în centru respectul pentru demnitatea umană, democraţia, s...