Scandalul de la Teatrul Vasilache grăbește evaluarea activității managerului

Scandalul de la Teatrul Vasilache grăbește evaluarea activității managerului
Starea de tensiune de la Teatrul de Păpuși "Vasilache", generată de conflictul dintre managerul Floricel Aionițoaei și actori, a dus la devansarea evaluării activității managerului, în funcție de calificativul ce îi va fi acordat depinzând contractul de management.

În cadrul ședinței de Consiliu Local de miercuri, viceprimarul Cosmin Andrei a venit cu un proiect de hotărâre privind regulamentul de organizare și desfășurare a evaluării managementul de la Teatrul Vasilache, care se va face până la finele acestui an.

"Un număr de 14 angajați de la Teatrul Vasilache și-au exprimat intenția să își dea demisia din această instituție ca urmare a tratamentelor la care sunt supuși, a activității de management care este cel puțin defectuoasă. În urma acestui demers am luat hotărârea să devansăm evaluarea managerului de la Teatru. Am încercat să vin în fața dvs. cu o soluție care sper să fie cea mai bună la momentul actual. Am o rugăminte personală către actorii care și-au exprimat intenția de a-și da demisia. Își caută de lucru pe la Suceava, proiecte private. Ar fi o dramă pentru teatru să se desființeze din cauza unei singure persoane și vă solicit spriijinul pentru susținerea proiectelor. Să sperăm că lucrurile acolo se vor îndrepta", a spus viceprimarul Cosmin Andrei.

Proiectul de hotărâre privind evaluarea activității managerului de la Teatrul "Vasilache" a fost aprobat de consilierii locali. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

astăzi, 18:00
137

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

astăzi, 16:43
129

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...

Au plecat la Dorohoi, iar în urma lor a urmat dezastrul: Blocul evacuat, bunuri distruse, mii de lei topiți!

astăzi, 15:49
1041

Printr-un apel la 112, pompierii au fost anunțați că iese fum de pe geamurile unui apartament. Se pare că proprietarii au plecat până în municipiul Dorohoi, județul Botoșani, iar &i...