Scandalul continua la Roma! Hotarare de Consiliu Local peste o Hotarare Judecatoreasca! Prefectul: "Voi studia toate documentele" - DOCUMENTE

Conflictul dintre Primaria Comunei Roma si firma de salubritate Regan-Trans continua, chiar si dupa ce atat Tribunalul Botosani, cat si Curtea de Apel Suceava au decis ca respectivul contract dintre cele doua parti este perfect valabil.

Dupa Hotararea Judecatoreasca Nr. 687 din 11 iunie 2015, in care se preciza ca: "Respinge ca NEFONDATA actiunea formulata de UNITATEA ADMINISTRATIV-TERITORIALA ROMA (...) in contradictoriu cu parata REGAN-TRANS S.R.L. (...), avand ca obiect:

-solicitarea de reziliere a contractului de prestari servicii nr. 2015/20.05.2011, incheiat intre parti", reprezentatii Primariei Roma au contestat la Curtea de Apel Suceava, iar judecatorii au respins apelul ca nefondat.


(Foto sus: Hotararea Judecatoreasca Nr. 687 din 11 iunie 2015)

(Foto sus: Decizia nr. 280 a Curtii de Apel Suceava )

Miercuri dimineata, consilierii locali de la Roma s-au intrunit intr-o sedinta, iar cu 7 voturi "pentru" au aprobat o Hotarare de Consiliu Local pentru rezilierea contractului cu firma Regan-Trans.

Reprezentantii societatii comerciale au anuntat Institutia Prefectului Judetului Botosani cu privire la acest aspect, iar prefectul Dan Nechifor urmeaza sa studieze documentele.

"Voi studia toate documentele care mi-au fost prezentate și dacă hotărârea judecătorească statuează că respectivul contract este valabil și este totul în regulă, atunci nu voi da aviz de legalitate pe Hotărârea de Consiliu Local. După ce voi analiza toate documentele voi vedea exact despre ce este vorba", a declarat prefectul Dan Nechifor.

Firma Regan-Trans este decisa sa faca plangere penala impotriva Consiliului Local Roma pentru ca nu a respectat Decizia nr. 280 a Curtii de Apel Suceava (foto), decizie definitiva si irevocabila.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Acuzație de tentativă de omor: Un bărbat violent din Botoșani va da socoteală în fața legii!

astăzi, 19:51

Conform cercetărilor polițiștilor, în ziua anterioară, în timp ce se afla într-un imobil de locuințe din municipiul Botoșani, pe fondul unui conflict, acesta ar fi lovit victim...

Evenimentele culturale și religioase de la Botoșani, desfășurate sub supravegherea jandarmilor!

astăzi, 19:15

Vineri, 19 jandarmi botoșăneni vor acorda sprijin Grupării de Jandarmi Mobile Bacău în cadrul misiunii de asigurare a ordinii și liniștii publice la meciul de fotbal dintre echipele F.C. B...

S-a urcat băut la volan: Polițiștii l-au oprit pe o stradă din Botoșani!

astăzi, 18:34

Întrucât emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, valoarea rezultată fiind de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, acesta a refuzat recolatrea de p...