Scandalagii scosi in catuse dintr-un bloc din Parcul Tineretului!

Scandalagii scosi in catuse dintr-un bloc din Parcul Tineretului!
O bătaie în scara unui bloc, unul dintre scandalagii având asupra sa şi un cuţit, i-a dus pe cei doi protagonişti direct în Arestul Poliţiei, ei urmând să fie prezentaţi astăzi Parchetului, cu propunere de arestare pentru 29 de zile.

Duminică seara, în jurul orei 18.15, poliţişti din cadrul Biroului Ordine Publică - Poliţia municipiului Botoşani, aflaţi în exercitarea atribuţiunilor de serviciu pe strada Parcul Tineretului, au sesizat că din zona unui bloc de locuinţe se auzea gălăgie şi larmă, fiind tulburată liniştea şi ordinea publică.

Deplasându-se în imobil, poliţiştii au depistat pe holul de la etajul I doi bărbaţi care se loveau reciproc şi îşi adresau injurii şi cuvinte jignitoare, tulburând astfel ordinea şi liniştea publică, fapt ce a produs indignarea locatarilor din imobil.

A fost stabilită identitatea acestora ca fiind A. SORIN, de 26 de ani, şi H. MARIUS-GABRIEL, de 33 de ani, ambii din municipiul Botoşani. De asemenea, A. SORIN avea asupra sa un cuţit cu care îl ameninţa pe celălalt bărbat, cât şi pe alte persoane.

Cei doi au fost somaţi de către poliţişti să înceteze scandalul, impunându-se însă în cele din urmă imobilizarea lor prin încătuşare şi conducerea la sediul poliţiei.

"Ambii bărbaţi sunt cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, în sarcina lui A. SORIN reţinându-se şi săvârşirea infracţiunii de port fără drept al cuţitului în locuri publice prin care s-ar putea primejdui viaţa sau integritatea corporală a persoanei ori s-ar putea tulbura ordinea şi liniştea publică", a precizat inspector pr. Daniela Darea, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Botoşani.

În aceeaşi seară, poliţiştii au dispus măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore în arestul I.P.J. Botoşani a celor doi bărbaţi, urmând ca astăzi să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi sesizarea instanţei de judecată în vederea luării măsurii procesuale a arestării preventive pentru o perioadă de 29 de zile.


 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un incendiu provenit de la un scurtcircuit a cuprins subsolul unui bloc din Botoșani!

astăzi, 18:17
43

Panică, în această după-amiază, pe scara unui bloc de pe Aleea Arcului din municipiul Botoșani, după ce la subsol a izbucnit un incendiu.Locatarii au simțit miros de fum și de plasti...

Cel mai mare program de investiții în educație în administrația lui Cosmin Andrei: 50 de milioane de euro în 3 ani și jumătate

astăzi, 17:49
26

„Am promis în 2020 programul EDUCAȚIE INTELIGENTĂ ÎN ȘCOLI MODERNE. M-am ținut de cuvânt și am alocat în ultimii trei ani și jumătate peste 50 de milioane de euro,...

Ce riscă botoșănenii care nu folosesc toți banii de pe cardurile de energie!

astăzi, 17:32
56

Teoretic, aceste carduri ar fi trebui să expire la finele lunii aprilie, dar Guvernul a anunțat prelungirea valabilității cardurilor de energie până la data de 31 mai.Prin intermediul u...