Scandalagii amendați de jandarmi la Zilele Municipiului Dorohoi!

Vineri seară, pe timpul executării misiunii de asigurare a ordinii È™i siguranÈ›ei publice la Zilele municipiului Dorohoi, jandarmii botoșăneni au acÈ›ionat preponderent preventiv, pentru ca manifestările cultural-artistice să se desfășoare într-un climat civilizat, fără incidente nedorite.

Cu toate acestea, nu au fost tolerate faptele antisociale, în acest sens fiind aplicate 17 sancÈ›iuni contravenÈ›ionale în sumă totală de aproximativ 12000 de lei.

Cea mai mare amendă, cu valoarea de 3000 de lei, a primit-o un bărbat care a încercat să împiedice jandarmii în luarea unor măsuri legale împotriva altui participant la manifestările publice.

În afară de aceasta, alte opt amenzi au fost aplicate pentru provocarea sau participarea la scandal, È™ase amenzi pentru adresarea de injurii È™i două amenzi pentru nerespectarea măsurilor de ordine stabilite de organizatori È™i jandarmi.

Manifestările aniversare la care Inspectoratul de Jandarmi JudeÈ›ean BotoÈ™ani, împreună cu efective de poliÈ›ie, pompieri È™i poliÈ›ie locală asigură măsuri de ordine în municipiul Dorohoi, continuă în acest sfârÈ™it de săptămână cu Festivalul InternaÈ›ional de Folclor ,,Mugurelul" È™i Parada Portului Popular, unde vor fi luate măsurile necesare pentru preîntâmpinarea faptelor antisociale de natură penală È™i contravenÈ›ională ce ar putea afecta siguranÈ›a participanÈ›ilor.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Rugăciuni pentru ferirea de furtuni și inundații în bisericile din Botoșani!

astăzi, 16:45

Având în vedere avertizările meteorologice referitoare la mari furtuni ÅŸi ploi abundente, care vor cuprinde mai multe regiuni din România, Patriarhia Română îndeamnă ...

Obiecte tradiționale expuse de Muzeul de Istorie din Botoșani la o expoziție din Craiova! (foto)

astăzi, 15:51

Muzeul JudeÈ›ean de Istorie din BotoÈ™ani a participat la vernisajul expoziÈ›iei etnografice „Tehnici tradiÈ›ionale de realizare a scoarÈ›elor în România È™i Republica Moldova”...

Zilele Municipiului Dorohoi: Andra a făcut show în prezența a sute de spectatori! (foto, video)

astăzi, 13:47

Startul evenimentelor a avut loc cu numeroase programe artistice susÈ›inute de grupuri vocale, tineri artiÈ™ti È™i soliÈ™ti vocali din oraÈ™, ce au încântat pe cei prezenÈ›i prin muzică È...