Scandal sexual in Africa: Un ministru s-a culcat cu regina si risca sa fie executat

Scandal sexual in Africa: Un ministru s-a culcat cu regina si risca sa fie executat
Ministrul Justitiei din Swaziland ar putea fi executat, dupa ce s-a culcat cu regina - cea de-a 12-a sotie a regelui Mswati al III-lea.

Mswati Nothando Dube a fost prinsa in pat cu Ndumiso Mamba, ministrul Justitiei, dar si prieten apropiat al regelui, relateaza IndianExpress.

Cei doi au fost arestati la un hotel din aproprierea capitalei Mbabane. Dube, in varsta de 22 de ani, a fost dusa in arest la domiciliu, in casa soacrei, si risca sa fie exilata pentru legatura extraconjugala care era cunoscuta de ceva vreme la palat.

Dube a fost aleasa de rege pentru a-i fi cea 12-a sotie la dansul anual al virginelor, atunci cand avea doar 16 ani. Dupa doar un an, a nascut o fetita, si apoi un baiat.

Nu este prima oara cand una dintre sotiile regelui calca stramb, arata MyJoyOnline. In 2004, doua dintre sotiile lui Mswati, Delisa Magwaza si Putsoana Hwala, au fugit de la palat. Magwaza traieste acum in Londra, dupa ce a avut o aventura cu un barbat mai tanar, iar Hwala s-a intors la familia sa. (ziare.com)
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Povestea lui Felix, un motan jucăuș și iubitor, și a pompierilor eroi care l-au salvat!

Sâmbătă, 18 Mai 2024
124

Când nu mai sperau să îl găsească în viață, pașii i-au condus spre fântâna vecinilor. Un mieunat stins era de fapt un strigăt de ajutor... Și cum fântâ...

Matematica are viitor! Elevi excepționali premiați la Concursul „Dimitrie Pompeiu” de la Botoșani (Foto, Video)

Sâmbătă, 18 Mai 2024
478

Competiția, care se adresează elevilor din clasele III-XI, s-a desfășurat sâmbătă, la Școala Gimnazială Nr. 17 din Botoșani.Președintele concursului este, la fel ca în anii t...

Sunați la 112 dacă ați văzut-o pe Petronela-Anca Drăguț, are 17 ani și a dispărut de acasă!

Sâmbătă, 18 Mai 2024
188

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei tinere, de 17 de ani, din satul Călugăreni Noi, comuna Ungureni, care a părăsit domiciliul la data de 18 mai a.c.,  i...