Scandal monstru într-un bar din Botoşani! A răsturnat mesele, apoi a fugit!

Un botoşănean a făcut un scandal monstru într-un bar de pe strada Împărat Traian, dar a luat-o la fugă când a auzit că au fost chemaţi jandarmii.

În data de 05 august a.c., în jurul orei 19.30, un echipaj de jandarmi s-a deplasat în urma unui apel telefonic pe strada Împărat Traian din municipiul Botoșani, unde o persoană reclama producerea unui scandal în incinta unui bar.

Ajunși la fața locului, jandarmii au observat cum mesele din interiorul localului erau răsturnate, însă autorul  nu era prezent.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că un bărbat de 31 de ani este responsabil pentru incident, acesta nefiind de găsit la acel moment, deoarece a fugit când a observat că au fost anunțate organele de ordine.

S-a procedat la continuarea verificărilor, scandalagiul fiind identificat în apropiere de bar și ulterior condus la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Botoșani în vederea aplicării măsurilor legale.

Persoana în cauză a fost sancționată în conformitate cu art.2, punctele 1, 18 și 24 din Legea 61/1991, pentru săvârșirea în public de fapte, acte sau gesturi obscene, proferarea de injurii și expresii jignitoare sau vulgare, refuzul consumatorului de a părăsi un local public în care se consumă băuturi alcoolice, după ora de închidere sau la cererea îndreptățită a unui salariat al localului și provocarea ori participarea efectivă la scandal, în locuri sau localuri publice, cu amendă în valoare de 500 lei.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Centrul Județean de Excelență Botoșani organizează testare pentru admiterea în anul școlar 2024-2025!

Thursday, 10 October 2024

Testarea elevilor va avea loc sâmbătă aceasta, pe data de 12 octombrie 2024, la ora 9:00. Elevii vor trebui să fie prezenți în sala de examen între orele 8:30 - 8:45. Centr...

AJPIS: Bani în avans pentru persoanele cu nevoi speciale din Botoșani!

Thursday, 10 October 2024

Suma totală platită este  de 10.754.639  de lei. Beneficiarii acestor sume sunt cei care primesc: - Indemnizația lunară acordată persoanei cu handicap grav - Bugetul personal c...

Ansambluri folclorice din țară, Ucraina și Republica Moldova, pe scena unui festival dintr-o localitate din Botoșani!

Thursday, 10 October 2024

Evenimentul, programat pentru 13 octombrie 2024, marchează o revenire mult așteptată, ediția anterioară având loc în 2009. Această reluare a festivalului aduce și o noutate: evenime...