Scandal la ședința de Consiliu Local!

Scandal la ședința de Consiliu Local!

 Aura Simion  

Debutul ședinței de Consiliu Local de joi a fost unul furtunos, iscându-se un schimb dur de replici între consilierii locali Aura Simion și Florin Ghiorghiță.

Social-democrata Aura Simion i-a cerut lui Florin Ghiorghiță să își precizeze poziția politică actuală, în opinia acesteia participarea democrat-liberalului la ședințele de Consiliu Local find nelegală, pentru că acesta a anunțat că se autosuspendă și devine consilier indepenedent.

“Consider că participarea dumneavoastră la ședințele de Consiliu Local nu este legală. V-ati autosuspendat.", a spus Aura Simion.

“Fac parte din PDL şi din grupul politic al PDL. Dacă vă preocupă atât de mult poziţia mea politică vă dau asigurări că fac parte din acest partid şi apăr interesele lui.", a fost replica lui Florin Ghiorghiţă.

Întrebat de situația lui Florin Ghiorghiță în Consiliul Local, după autosuspendare, Ioan Apostu, secretarul municipiului Botoșani, a spus că a cerut un punct de vedere de la PDL, și i s-a comunicat că Ghiorghiță este în continuare membru de partid, și drept urmare îndeplinește condițiile pentru a ocupa funcția de consilier municipal.

Cei doi conisilieri locali au continuat să se certe preț de câteva minute, Florin Ghiorghiță spunându-i Aurei Simion că nu a angajat-o să îl reprezinte, pentru că nu este niciun "avocat foarte strălucit".

Într-un final, Aura Simion i-a cerut secretarului municipilului să sesizeze Instituția Prefectului cu privire la situația lui Florin Ghiorghiță.



 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Valeriu Iftime: Cu atâtea exemple demne de urmat, sunt sigur că vom reuși să realizăm o dezvoltare reală și la Botoșani! (Video)

astăzi, 21:22
25

Domnul Bolojan, timp de ani de zile, a oferit Oradiei și județului Bihor un model de administrație publică, eficiență și investiții durabile. În scurta mea vizită în județul Biho...

Sucevean condamnat pentru distrugere, încarcerat în Penitenciarul Botoșani!

astăzi, 19:16
44

În cursul zilei de sâmbătă, 18.05.2024, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Dărmănești în timp ce patrulau pe raza satului Călinești, comuna Dărmănești din Suceava, &i...

Amenzi pentru proprietarii de apartamente, ce obligații au până la finalul anului!

astăzi, 18:04
157

În cazul românilor care nu își permit să cumpere, respectiv să monteze repartitoare de căldură, vor primi ajutor de a stat până la finalul lunii august 2024. Conform ANRE...