Scandal la Ministerul Sanatatii pentru 200.000 de euro dati pe... prezervative uriase

Scandal la Ministerul Sanatatii pentru 200.000 de euro dati pe... prezervative uriase

 Cseke Attila  

Deputatul conservator Tudor Ciuhodaru cere ca ministrul Sanatatii, Cseke Attila, sa fie demis din cauza ca a dat dovada de incompetenta atunci cand a alocat 200.000 de euro pentru prezervative inutilizabile.

Institutia condusa de Cseke Attila va imparti gratuit romanilor gratuit milioane de prezervative in valoare de peste 200.000 de euro, potrivit Ring.

In documente, Ministerul Sanatatii cere ca acestea sa nu fie mai scurte de 16 cm, ba chiar trebuie sa aiba o lungime medie de 19 centimetri. Asta in conditiile in care, potrivit studiilor, barbatia romanilor este apreciata in medie la 12,73 cm.

Ciuhodaru considera ca demisia ministrului este necesara pentru a permite reanalizarea masurilor dezastruoase din sanatate, precum desfiintarea si comasarea spitalelor, distrugerea medicinei de familie si trimiterea in exil a personalului medical.

"Excitati si surescitati de experienta sadomasochista a desfiintarii spitalelor din Romania si de taierile de 25% ale salariilor personalului medical, reprezentantii ministerului au decis ce e prioritar pentru sanatatea romanilor - prezervativele inutilizabile.

Voyerismul escarelor prezentate de ministru a incetosat privirea inteleptilor care ne guverneaza. Totul e roz", sustine deputatul conservator.

Tudor Ciuhodaru le "reaminteste celor ce azi gusta din Viagra Puterii ca 200.000 de euro reprezinta salariile a peste 1.000 de rezidenti in Romania si ca achizitionarea de prezervative nu va duce la erectia bugetului minuscul din sanatate".

"A cumpara prezervative supradimensionate dupa ce ai aplicat tehnica Ciomu in sute de spitale reprezinta a noua masura a incompetentei. Cu sau fara prezervativ, cei raspunzatori de colapsul din sanatate trebuie sa-si dea demisia. Se pare ca marimea conteaza... doar cand e vorba de comisioanele Puterii", a conchis deputatul Tudor Ciuhodaru. (ziare.com)

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Mesajul prefectului Sorin Cornilă cu ocazia Sărbătorilor Pascale!

astăzi, 12:22
9

Sorin Cornilă, prefectul județului Botoșani, a transmis un mesaj pentru botoșăneni cu ocazia Sărbătorilor Pascale.Redăm mai jos mesajul integral: „Dragi botoșăneni,...

Lumina Sfântă, miracol al ortodoxismului, va fi adusă sâmbătă seară de la Ierusalim şi distribuită tuturor parohiilor!

astăzi, 12:06
27

Lumina Sfântă, simbol al Învierii lui Iisus, va fi adusă şi în acest an de la Ierusalim, sâmbătă seara, de către părintele arhimandrit Teofil Anăstăsoaie, Superiorul A...

FC Botoșani – FC Voluntari, astăzi de la ora 14:30

astăzi, 10:40
124

FC Botoșani și FC Voluntari se întâlnesc astăzi în etapa a opta a play-out-ului Superligii.Vezi oferta Superbet pentru meciul cu Voluntari!FC Botoșani are un total de 2...