Scandal la inmormantarea lui Stefan Sames

Scandal la inmormantarea lui Stefan Sames
Sotia fostului jucator al Stelei n-a vrut sa primeasca o coroana de flori trimisa de clubul "ros-albastru". Lorena Sames sustine ca a procedat astfel deoarece ultima dorinta a sotului ei a fost ca nicio floare din partea clubului Steaua sa nu stea la capul lui.

Astfel, coroana trimita din partea gruparii patronate de Gigi Becali a ramas la poarta cimitirului.

"Vreau sa-i transmit domnului Becali ca nu toate se masoara in bani. Pe patul de spital, Stefan m-a rugat sa nu accept nicio floare din partea clubului, pentru ca nu vrea nimic de la cei de acolo", a spus Lorena.

"De cand a fost dat afara de la Steaua, mi-a repetat incontinuu ca Becali si Argaseala l-au omorat", a continuat aceasta.

Stefan Sames s-a stins din viata duminica dimineata, iar marti a fost inmormantat la cimitirul Izvorul Nou, din Bucuresti, zona Dristor. La inmormantare au participat aproximativ 200 de oameni, printre care si Adrian Bumbescu, Miodrag Belodedici si Vasile Stanga.

Sames a murit la varsta de 60 de ani din cauza unei tumori nazo-faringiana, depistata la scurt timp dupa ce-a fost dat afara de la Steaua.

A jucat timp de 9 ani la Steaua, perioada in care a strans 274 de meciuri pe prima scena a fotbalului romanesc.

 

ziare.com

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

DNSC avertizează: Neatenția și entuziasmul sărbătorilor vă pot lăsa pradă infractorilor cibernetici! Cum vă puteți proteja!

astăzi, 16:29

”Este esenţial să rămâneţi la curent cu cele mai recente ameninţări, deoarece sărbătorile vin împreună cu riscuri de fraudă online. Infractorii cibernetici folosesc frecven...

Bărbați condamnați pentru infracțiuni în Suceava, arestați și încarcerați în Penitenciarul Botoșani!

astăzi, 15:22
21

Un bărbat domiciliat în localitatea Hănțești, condamnat la pedeapsa de 1 an 6 luni închisoare, a fost identificat de către patrula Secției 8 Poliție Rurală Adâncata pe raza c...

Performanțe remarcabile pentru Colegiul Economic „Octav Onicescu” Botoșani la Olimpiada Națională Aria Curriculară Tehnologii (Foto)

astăzi, 14:15
121

În perioada 26-30 aprilie 2024, Slobozia a fost în centrul atenției printr-o competiție de excepție în cadrul Ariei Curriculare Tehnologii, găzduind Olimpiada Națională. Acest ...