Scandal la Chişinău: Nepotul lui Voronin, răpit şi bătut

Scandal la Chişinău: Nepotul lui Voronin, răpit şi bătut
Artur Reşetnicov, fostul şef al Serviciului Republicii Moldova de Informare şi Securitate (SIS) şi candidat pe lista PCRM este internat în spital, după ce a fost bătut de persoane necunoscute, relatează Publika TV.

Reşetnicov afirmă că a fost răpit şi torturat, pentru a oferi materiale compromiţătoare despre Vladimir Voronin.

"Am fost răpit în centrul oraşului, bătut, urcat în maşina şi legat cu cătuşe, dus într-o direcţie necunoscută, într-o clădire. M-au torturat şi au înscenat împuşcarea în ceafă ca să mă convingă să dau informaţii compromiţătoare despre Vladimir Voronin. M-au lăsat în stradă cu mâinile şi ochii legaţi", a spus fostul oficial, conform RTV.

"Candidatul PCRM a fost găsit de către soţia sa în apropierea casei unde acesta locuieşte", transmite biroul de presă al Partidului Comuniştilor. PCRM afirmă că agresorii ar fi folosit şi "substanţe psihotrope cu scopul ca Reşetnicov să semneze nişte documente". Incidentul s-a produs luni, în jurul orei 16.00, lângă teatrul Luceafărul din centrul Chişinăului.

Reşetnicov se află în prezent în secţia de neurochirugie a spitalului de urgenţă. Pe parcursul nopţii de luni spre marţi, salonul fostului director SIS a fost păzit de reprezentanţi ai PCRM. Liderul formaţiunii crede că acest atac este o încercare de a-i intimida pe comunişti.

Poliţia anchetează cazul, însă nu a dorit să ofere detalii pentru presă, mai scrie RealitateaTV.

Şi liderul Partidului Moldova Unită, Vladimir Ţurcan, a fost sâmbătă victima unui accident de circulaţie, despre care unii reprezentanţi ai formaţiunii cred că ar fi organizat de oponenţii politici ai lui Ţurcan.

Republica Moldova organizează duminică alegeri legislative anticipate.


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

(P) Geamuri curate, fără pete și fără stres, în 5 pași simpli

astăzi, 11:52
52

Știi acel moment când soarele strălucește fermecător prin ferestre și scoate la iveală urmele inestetice ale degetelor, petele lăsate de picurii de ploaie sau urmele de la ultima sesiune ...

Incendiu în balconul unui apartament din Botoșani, proprietara a suferit un atac de panică! (Foto)

astăzi, 11:32
250

Deși era acasă, proprietara nu  și-a dat seama ca ard lucrurile din balcon. Un vecin a observat ca iese fum și a sunat la 112 după ajutor.La caz s-au deplasat pompierii din cadrul Detaș...

Părintele Vasile Gavrilă : „Mielul de Paşti nu face parte nici din rânduiala bisericească, nici din pregătirea duhovnicească de Paşti”

astăzi, 10:21
106

De Sfintele Pasti exista obiceiul sa se sacrifice miei. Pastile este o sarbatoare pe care o intalnim atat la evrei, cat si la crestini. Pentru evrei Pastile semnifica trecerea din robia egipteana la l...