Scandal între Dragomir și oficialii FC Botoșani: "Au cărat băuturi la Federație!"

Scandal între Dragomir și oficialii FC Botoșani: "Au cărat băuturi la Federație!"

   themediathor.wordpress.com

  Dumitru Dragomir a lansat un atac virulent la adresa celor de la FC Botoșani! Fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal îi acuză pe moldoveni că nu au promovat doar pe teren în Liga 1, în sezonul trecut.

  "La Botoșani sunt oameni care nu au fost chiar așa corecți, faţă de fotbal. În ceea ce mă privește pe mine, într-o bună zi o să scriu cam cu ce ajutor din partea Federației au promovat ei, ce băuturi au cărat. Acolo e unul care crede că le știe pe toate, președintele, care de fapt nu știe nimic, iar celalălalt este un profund conducător incorect", a spus Dragomir, citat de citynews, cu referire la Cornel Șfaițer și Valeriu Iftime.

Cunoscut drept un om care spune lucrurilor pe nume, Iftime nu a ezitat să-i răspundă lui Dragomir, prin intermediul colegilor de la Look TV. Finanțatorul Botoșaniului nu înțelege de ce Dragomir a lansat abia acum, spre finalul sezonului, acuze dure spre nou-promovata în Liga 1.

"Dacă știe că s-a întâmplat ceva înseamnă că a tăinuit. Trebuia să spună atunci, dacă noi am promovat și am făcut prostii. Eu habar n-am ce spune omul ăsta! Eu i-am spus tot timpul, fără să-l jignesc ca persoană că trebuie schimbat la Ligă, la fel cum trebuia schimbat și Mircea Sandu. Am spus-o timp de 3 ani de zile, pentru imaginea și credibilitatea fotbalului românesc. Dar asta cu țuica...de ce spune, de fapt? Cornel e producător de alcool, firma domnului Șfaițer, știți? Și Cornel produce vodcă. Da, eu vă spun, cred că a avut și el niște cumătrii cu vodcă bună", a afirmat Iftime.

Sursa: Digisport.ro

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un botoșănean s-a îmbătat și a încercat să-și taie venele în piața din Fălticeni!

astăzi, 08:00

Printr-un apel la 112, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat și-a tăiat venele de la antebrațe în piața centrală din municipiul Fălticeni. La fața locului ...

Plăcintele de la Botoșani i-au cucerit pe bucureșteni la festivalul de produse tradiționale! (Foto)

astăzi, 07:45

Este vremea mustului servit cu plăcinte și pastramă. Iar târgurile unde oaspeții regăsesc aromele toamnei atrag tot mai mulți producători. Grătarele și cuptoarele s-au încins ...

30 septembrie pe Știri Botoșani. Gura deputatului adevăr grăiește, angajații Gărzii Financiare în preaviz și sute de credincioși l-au condus pe ultimul drum pe preotul Ionuț!

astăzi, 07:30

30 septembrie 2008 Scandal in Consiliul Judetean: Contac il acuza pe Tabuleac, pedelistii solicita demisia conducerii DJDP Consilierul judetean Cristian Achitei a cerut marti demisia conducerii ...