SCANDAL intr-un bar din Botosani! Un barbat a ajuns la spital, acuzand ca a fost batut de jandarmi! FOTO, VIDEO

Un tanar care s-a intors in Botosani dupa mai multi ani petrecuti in strainatate a avut parte de o seara pe care nu o va uita prea curand.

Iulian Macarie a ajuns vineri noapte la Unitatea de Primiri Urgente Botosani cu multiple traumatisme la brate, picioare si la nivelul abdomenului, dupa ce, sustine el, ar fi fost batut mar de jandarmi pana cand a facut pe el, la propriu.

Totul s-ar fi intamplat intr-un bar din municipiul Botosani, in zona autogarii, acolo unde tanarul juca la un aparat de jocuri de noroc, iar la un momentat dar ar fi lovit aparatul, spargant un perete de rigips din local. Acesta recunoaste ca a gresit, insa spune ca jandarmii nu au procedat cum trebuie si l-ar fi batut.

“Am pus 50 lei in aparat, dupa care am dat o palma in aparat, dupa care au venit nu stiu cati jandarmi si au inceput sa ma tavaleasca pe jos si sa ma loveasca. Dupa ce m-au incatusat au inceput sa ma dea cu spray paralizant in ochi. M-au pus in genunchi in duba si m-au dus la sediul Jandarmeriei. Acolo nu am mai fost agresat fizic, ci doar verbal. Piciorul nu pot sa-l misc deloc. Este o chestie absurda cum procedeaza. Nu stiu daca ar avea vreun drept sa procedeze in felul acesta. Cred ca orice cetatean european are niste drepturi si inainte ar fi trebuit sa fie somat, nu? Ei au spus ca atunci cand am dat in aparat am spart un perete de rigips si au venit acolo. Au mai spus ca m-am opus, dar eu nu m-am opus deloc. Am zis hai sa vorbim si cand am vrut dau puloverul de pe mine au inceput sa sara pe mine, mi-au sucit mainile si picioarele, fara sa ma avertizeze. Nici nu am vrut sa fac scandal, au sarit pe mine si pe gat si pe cap", a declarat Iulian Macarie.
Imediat dupa ce a fost lasat sa plece acasa, barbatul a cerut ajutorul unui echipaj de ambulanta si asta pentru ca nu putea merge.

Acesta a fost preluat de ambulanta din fata sediului IJJ Botosani si transportat la Unitatea de Primiri Urgente Botosani.

Reprezentantii Inspectoratului Judetean de Jandarmi resping acuzatiile si spun ca tanarul a fost agresiv si de aceea a fost incatusat si dus la sediul unitatii. In plus, acesta a fost amendat cu 500 de lei pentru tulburarea ordinii si linistii publice.

“Vineri seara, in jurul orei 21:25, in urma unui apel telefonic, jandarmii s-au deplasat la un bar din incinta autogarii Botosani, unde un barbat recalcitrant ar fi lovit cu pumnul intr-un perete de rigips, provocand o distrugere acolo. A fost ridicat de acolo, fiind incatusat, intrucat era recalcitrant si asta este procedura. A fost adus la sediul Inspectoratului Judetean de Jandarmi la ora 21:30, fiind sanctionat contraventional cu amenda de 500 de lei, pentru tulburarea ordinii si linistii publice si s-au intocmit actele de sesizare sub aspectul savarsirii infractiunii de distrugere. La ora 23:25 i s-a dat drumul sa plece. Este dreptul lui sa reclame iar Politia va face cercetari. Eu ce pot sa va spun este ca nu a fost agresat de jandarmi, dar vom face si noi niste verificari interne pentru a se stabili adevarul", a declarat plutonier adjutant Dan Izotov, purtator de cuvant al Inspectoratului Judetean de Jandarmi Botosani.

Familia barbatului este decisa sa faca plangere impotriva jandarmilor botosaneni.



 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cine a început primul?

astăzi, 07:15

Ajunsi la sfarsitul interviului, reprezentantul firmei mai are o singura intrebare pentru proaspatul absolvent al facultatii: – Si care sunt asteptarile dumneavoastra in ce priveste salariul ...

Calendar ortodox, 3 octombrie: Sfântul Sfinţit Mucenic Dionisie Areopagitul; Sfântul Mucenic Teoctist

astăzi, 07:00

Sfântul Sfinţit Mucenic Dionisie Areopagitul s-a născut în Atena şi a fost unul dintre oamenii înţelepţi ai Areopagului din această prestigioasă cetate. Și-a desăvârș...

Activități de informare desfășurate de polițiștii de la Siguranță școlară în prima lună a anului școlar!

Wednesday, 2 October 2024

Abordarea activităților a fost pe mai multe subiecte, predominând prevenirea oricărei forme de violență în mediul școlar. Polițiștii Biroului Siguranța Școlară au fost prezen...