Scandal într-un bar din Botoșani, provocat de cinci tineri din Corni!

Culmea tupeului! După ce a provocat un scandal de pomină într-un bar din municipiul Botoșani, a sunat la 112 și a reclamat că... este reținut fără motiv de jandarmi!

În această dimineaţă, la ora 05.45, jandarmii au fost sesizaţi, prin apel telefonic, despre producerea unui scandal de către un grup de tineri, la un bar de pe Bulevardul Mihai Eminescu din municipiul Botoşani.

Lucrătorii Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Botoşani s-au deplasat de urgenţă la locul solicitării, unde au găsit cinci tineri din comuna Corni, care făceau scandal şi au spart câteva sticle, stârnind indignarea celorlalţi consumatori din bar.

Cei cinci tineri au fost conduşi la sediul Jandarmeriei pentru identificare şi aplicarea sancţiunilor contravenţionale pentru faptele săvârşite.

Scandalul a pornit de la refuzul bărmăniţei de a-i mai servi cu băuturi alcoolice.

Jandarmii le-au aplicat scandalagiilor amenzi în valoare totală de 9500 de lei pentru provocare de scandal, tulburarea ordinii şi liniştii publice, refuzul de a părăsi barul la cererea îndreptăţită a personalului de serviciu şi adresarea de injurii şi ameninţări.

Unul dintre tineri a fost sancţionat şi pentru solicitarea nejustificată a intervenţiei organelor de menţinere a ordinii şi liniştii publice, deoarece, după ce a fost condus la sediul jandarmeriei, a sunat la 112, pe motiv că a fost condus şi este reţinut fără motiv de jandarmi.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Părintele Ionică, pomenit zi de zi prin oficierea Sfintei Liturghii și a Slujbei parastasului!

astăzi, 19:54

Au trecut două săptămâni de când Părintele Ioan Alupoaiei, parohul Bisericii Izvorul Tămăduirii din municipiul Botoșani, a părăsit această lume. După tradiția veche și gene...

Mamă și fiu transportați la spital după ce s-au răsturnat cu mașina în Dorohoi! (foto)

astăzi, 17:43

Două persoane, o femeie de 55 de ani și fiul ei, de 17 ani, au ajuns la spital în urma unui accident rutier ce s-a produs, sâmbătă după-amiază, pe strada Progresului din municipiul D...

Rugăciuni pentru ferirea de furtuni și inundații în bisericile din Botoșani!

astăzi, 16:45

Având în vedere avertizările meteorologice referitoare la mari furtuni şi ploi abundente, care vor cuprinde mai multe regiuni din România, Patriarhia Română îndeamnă ...