Scandal in timpul votului pentru schimbarea lui Andrei!

Consilierii locali ai PSD au contestat modul in care o parte dintre consilierii locali ai opozitiei au votat pentru schimbarea viceprimarului Cosmin Andrei din functie.

Social-democratii au cerut sa se consemneze in procesul verbal ca unii alesi muncipali au aratat ceea ce au votat, spunand ca votul este unul secret, fiind un vot la persoana.

“Contestam votul de astazi daca se voteaza asa. Nu se iese cu buletinul impachetat din cabina de vot", a spus Mihai Tincu.

“Am o mare rugaminte sa consemnati ce se intampla in timpul votului, au iesit cu votul la vedere, domnul Plesca a inceput deja sa numere. Este un vot la persoana, secret", a spus si Aura Simion.

De partea celalata, consilierii opozitiei au spus ca este optiunea personala a fiecaruia cum voteaza, unii chiar facnd public cum voteaza.

“Este optiunea personala a fiecarui consilier daca votul este la vedere sau nu eu chiar vreau sa fac public votul meu. Eu voi vota pentru, sa nu aveti emotii", a spus Catalin Alexa.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Firmă de curierat în vizorul polițiștilor locali, după ce angajații au încălcat legea! (Foto)

astăzi, 13:46

Un polițist local care se afla de serviciu a observat, pe camera de supraveghere instalată într-o zonă a municipiului Botoșani, cum doi bărbați descarcă dintr-un autoturism aparținâ...

Prezența unui urs în preajma unui comune din Botoșani a fost semnalată prin RO-ALERT!

astăzi, 13:16

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă "Nicolae Iorga" al Judeţului Botoşani a transmis mesaj RO Alert pentru locuitorii din Vorona, Copălău, Coșula, Cristești,  Flămâ...

Stareța Mănăstirii Voroneț, demisă din funcție, alături de conducătorii altor cinci unități de cult!

astăzi, 12:32

Stareța Mănăstirii Voroneț, stavrofora Gabriela Platon, a fost demisă din funcție de Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților, alături de conducătorii altor cinci unități de cult din județul...