Scandal în PD-L: "Lumea o să spună că noi, în loc să guvernăm, ne certăm pe caşcaval"

Scandal în PD-L: "Lumea o să spună că noi, în loc să guvernăm, ne certăm pe caşcaval"

   gandul.info

Stresaţi de alegerile interne şi de impopularul pachet de măsuri anticriză, pe democrat-liberali încep să îi lase nervii.

Propunerea vicepreşedintelui Sorin Frunzăverde de amânare a alegerilor interne până în toamnă, după luarea măsurilor de reducere a pensiilor şi salariilor, a creat un scandal general în şedinţa de marţi seara a conducerii PD-L, în care toată lumea s-a certat cu toată lumea.

Surse din PD-L au relatat că Frunzăverde a ridicat problema oportunităţii alegerilor interne acum, când toată populaţia e interesată de măsurile anticriză şi nu de reformarea partidului.

Vicepreşedintele Cristian Boureanu a susţinut amânarea alegerilor interne până la toamnă. "Ce-o să zică lumea că, în loc ca noi să guvernăm, ne certăm pe caşcaval. Să fim serioşi, în funcţie de ce măsuri luăm în perioada următoare, unii dintre noi s-ar putea să-şi încheie cariera politică", ar fi afirmat Boureanu. El a criticat si modul în care se organizează acum alegerile în filiale.

Pedeliştii vechi - Cezar Preda, Ioan Oltean, Anca Boagiu, Sulfina Barbu - au ridicat şi ei problema felului în care se reorganizează filialele. Decizia amânării alegerilor interne a fost programată pentru viitorul Colegiu Director. PD-L stabilise să-şi aleagă noua conducere pe 16 - 17 iulie.

Gandul.info

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Blocada polițiștilor a lăsat 7 șoferi fără permis în trei localități din Botoșani!

astăzi, 18:02
15

În ultimele 24 de ore, polițiștii botoșăneni au organizat 3 acțiuni punctuale în cadrul planului de activitate Blocada, acționând în sistem integrat  împreună...

ANAF a publicat ghidul RO e-Transport: amenzi de până la 100.000 de lei pentru nerespectarea prevederilor!

astăzi, 17:20
28

Prin implementarea sistemului RO e-Transport, principalul obiectiv al ANAF este de a reduce decalajul fiscal de TVA, prin monitorizarea în timp real a mișcărilor de mărfuri pe drumurile nați...

Șefii MAI băgați în ședință de prefectul Sorin Cornilă. „Este o perioadă plină de evenimente...” (foto)

astăzi, 15:44
124

Sorin Cornilă, prefectul județului Botoșani, a convocat miercuri o ședință operativă cu șefii structurilor MAI din județ.La întâlnirea de lucru au participat Comisar șef Cost...