Scandal în Opoziţie: La şedinţele PSD nu mă duc, pentru că nu sunt comunist, spune Antonescu

Scandal în Opoziţie: La şedinţele PSD nu mă duc, pentru că nu sunt comunist, spune Antonescu

   realitatea.net

Liderul PNL Crin Antonescu a răspuns, luni, invitaţiei ironice adresată de Adrian Năstase la o şedinţă a conducerii PSD, arătând că nu merge "pentru că nu e comunist", şi a explicat că faptul că PNL şi PSD au unele obiective comune, nu înseamnă că "ştergem toată istoria cu buretele".

"Eu, la BPN al PSD nu mă duc, pentru că nu sunt comunist, nu vreau să fac bine cu forţa cuiva. Nu văd de ce PSD e surprins (n.r. de criticile lansate la adresa social-democraţilor), pentru că nu e prima dată când eu spun anumite lucruri despre cele petrecute în trecut, şi asta e viziunea PNL. Nu am spus niciodată altceva", a declarat Antonescu, conform newsin.

Antonescu a adăugat că, în ciuda faptului că PSD şi PNL au un duşman comun în acest moment, împotriva căruia s-au aliat şi se vor alia probabil şi la legea bugetului, social-democraţii se înşală dacă îşi imaginează că "ştergem cu buretele toată istoria".

"Dacă PSD crede, după un tipic pe care, eu care am studiat puţină istorie, îl cunosc dar nu vreau să-l mai calific, crede că în acest moment, pentru că avem obicetive comune, înseamnă că ştergem cu buretele toată istoria, sau o falsificăm sau nu învăţăm nimic din ea, se înşală. Nu există nicio obligaţie şi angajament al PNL să vorbească despre PSD ca şi cum s-ar fi născut ieri. Nu am ceva împotriva PSD în general, a tuturor membrilor, am spus cuvinte elogioase despre parlamentari şi oameni de-ai săi,  dar n-are a face una cu alta", a mai spus liberalul.

Preşedintele CN al PSD, Adrian Năstase, spune că PSD nu va intra în "jocul PNL" şi nu va reacţiona faţă de atacurile lui Crin Antonescu şi a adăugat cu ironie că pesediştii l-ar putea chema odată pe acesta la un BPN pentru a explica "exact ce face PSD-ul şi cum acţionează".


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Povestea lui Felix, un motan jucăuș și iubitor, și a pompierilor eroi care l-au salvat!

Sâmbătă, 18 Mai 2024
134

Când nu mai sperau să îl găsească în viață, pașii i-au condus spre fântâna vecinilor. Un mieunat stins era de fapt un strigăt de ajutor... Și cum fântâ...

Matematica are viitor! Elevi excepționali premiați la Concursul „Dimitrie Pompeiu” de la Botoșani (Foto, Video)

Sâmbătă, 18 Mai 2024
502

Competiția, care se adresează elevilor din clasele III-XI, s-a desfășurat sâmbătă, la Școala Gimnazială Nr. 17 din Botoșani.Președintele concursului este, la fel ca în anii t...

Sunați la 112 dacă ați văzut-o pe Petronela-Anca Drăguț, are 17 ani și a dispărut de acasă!

Sâmbătă, 18 Mai 2024
199

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei tinere, de 17 de ani, din satul Călugăreni Noi, comuna Ungureni, care a părăsit domiciliul la data de 18 mai a.c.,  i...