Scandal în centrul Botoşaniului, provocat de o şoferiţă beată!

O şoferiţă beată s-a luat la ceartă cu un alt conducător auto, în noaptea de sâmbătă spre duminică, după ce, din vina ei, două autoturisme au fost avariate.

La data de  21 februarie, în jurul orei 03.30, un echipaj de poliţie aflat în serviciul de patrulare pe strada Cuza Vodă, din municipiul Botoșani, a constatat că între şoferii a două autoturisme se manifesta o stare conflictuală.

După aplanarea conflictului, poliţiştii au stabilit că, în timp ce conducea un autoturism pe strada Cuza Vodă şi efectua o manevră de mers înapoi,  I. D. de 36 ani, din sat Cătămărăşti Deal, comuna Mihai Eminescu, judeţul Botoşani a intrat în coliziune cu un alt autovehicul.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat; ulterior acesta a refuzat recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
          
În cauză s-au întocmit acte procedurale sub aspectul  săvârşirii infracţiunii   de refuzul conducătorului unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere, de a se supune prelevării de mostre biologice necesare în vederea stabilirii alcoolemiei.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Transformer de Botoșani. Cum face Valeriu Iftime trecerea de la patron la șef de județ

astăzi, 13:34

Proaspăt intrat în politică, prosperul om de afaceri Valeriu Iftime crede că nu este în incompatibilitate și în conflict de interese dacă își continuă contractele pe car...

Preasfințitul Nichifor Botoșăneanul va oficia Sfânta Liturghie și va sfinți casa parohială la o parohie din Botoșani

astăzi, 13:21

În data de 19 octombrie 2024, în Parohia „Sfântul Nicolae” din comuna Bălușeni, județul Botoșani, va avea loc un eveniment deosebit pentru comunitate și anume sfinț...

Becali și-a făcut calculele: ”Gata, nu mai am emoţii cu play-off-ul. Câştigăm şi cu Botoşani!”

astăzi, 12:13

FCSB are două victorii şi două remize în ultimele patru etape ale campionatului, iar Gigi Becali, patronul echipei roș-albastre, a comentat despre rezultatele etapei. În etapa 11, C...