SCANDAL! Fată lovită cu pumnul de un polițist de frontieră, în parcarea unui club din Botoșani!

SCANDAL! Fată lovită cu pumnul de un polițist de frontieră, în parcarea unui club din Botoșani!
Un polițist de frontieră din Botoșani este cercetat pentru lovire sau alte violențe și distrugere, după ce în noaptea de sâmbătă spre duminică a fost implicat într-un scandal în parcarea unui club din municipiul Botoșani.

În jurul orei 03.00, o tânără în vârstă de 23 de ani a sunat la 112 și a cerut ajutor după ce între tinerii care făceau parte din grupul ei și angajatul Poliției de Frontieră, în vârstă de 41 de ani, aflat în timpul liber, a izbucnit un scandal.

Fata, împreună cu alți patru tineri, au petrecut în club iar la plecare aceștia s-au întâlnit cu Augustin H., polițist de frontieră, în parcarea din apropierea clubului.

Între polițist și un alt tânăr, pe fondul consumului de alcool, s-a iscat o discuție în contradictoriu, iar la un moment dat polițistul i-a tras un pumn în față fetei de 23 de ani. Băieții care o însoțeau au sărit în apărarea acesteia, după care au luat-o la fugă cu toții încercând să se refugieze în mașina unuia dintre ei.

Din spusele martorilor, polițistul de fontieră s-a apropiat de mașină și a smuls plăcuța cu numerele de înmatriculare, lovind alți doi tineri.

La fața locului a ajuns un echipaj de poliție, fiind conduși la sediul Poliției pentru audieri toți tinerii implicați în scandal. Angajatul MAI a ajuns la Unitatea de Primire Urgențe, acuzând dureri în urma scandalului.

Pe numele acestuia, polițiștii au deschis un dosar penal pentru lovire sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice, și distrugere, iar față de Cătălin S., Florin M. și Nicolae M., oamenii legii au întocmit un dosar penal pentru tulburarea ordinii și liniștii publice și lovire sau alte violențe.

Polițistul de fontieră este cercetat acum și de superiori.

“A fost demarată cercetarea disciplinară pe linie internă și funcție de rezultatul anchetei se vor lua cele mai drastice măsuri împotriva polițistului de frontieră, dacă va fi gasit vinovat", a declarat Minodora Răcnea, purtătorul de cuvânt al Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Pompierii botoșăneni pe podium la etapa națională a Concursului de Atletism și Cros „Cupa A.S.P.R.” (galerie foto)

astăzi, 14:52
9

Patru subofițeri din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Nicolae Iorga” al Județului Botoșani sunt printre cei mai buni dintre pompierii militari din România, la...

Zeci de botoșăneni au fost selectați în vederea angajării la Bursa Locurilor de Muncă!

astăzi, 14:28
47

La Bursa Locurilor de Muncă, desfășurată vineri dimineață, au participat 665 de cetățeni interesați să intre pe piața muncii. Din cei 665 care au fost prezenți, 135 au fost selectați pent...

Polițiștii din Botoșani au jucat fotbal în memoria colegului ucis pe un peron de gară!

astăzi, 13:24
116

Astfel, polițiști din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Iași (din Suceava, Botoșani, Iași, Neamț, Vaslui și Bacău) au jucat ieri pe Stadionul Areni din Suceava, cu gându...