Scandal cu pumni și mobilier distrus în stația peco OMV din municipiu!

Scandal cu pumni și mobilier distrus în stația peco OMV din municipiu!
Sâmbătă, 13 aprilie, în jurul orei 05.30, un echipaj din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Botoşani, care executa o misiune de menţinere a ordinii şi liniştii publice pe raza municipiului Botoşani, a fost direcţionat de către dispecerul de serviciu să se deplaseze pe strada Calea Naţională, la staţia peco O.M.V., unde personalul de serviciu sesiza telefonic un scandal.

Deplasându-se la faţa locului, echipajul a constatat că cele sesizate se confirmă, ocazie cu care a identificat doi tineri din municipiul Botoşani, în vârstă de 34, respectiv 27 de ani, fără antecedente penale, care au provocat scandal în incinta staţiei.

Din verificările efectuate la faţa locului de către echipa operativă a Jandarmeriei, s-a stabilit faptul că bărbatul de 34 de ani a lovit cu pumnul o altă persoană, cauzându-i leziuni în zona feţei, iar celălalt bărbat implicat în scandal a distrus diferite elemente de mobilier din incinta staţiei.

Jandarmii le-au întocmit celor doi tineri actele de constatare, fiind suspecţi de săvârşirea infracţiunilor de ,, loviri şi alte violenţe şi ,,distrugere".

Dosarul cu actele de constatare va fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani pentru soluţionare.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbați condamnați pentru infracțiuni în Suceava, arestați și încarcerați în Penitenciarul Botoșani!

astăzi, 15:22
20

Un bărbat domiciliat în localitatea Hănțești, condamnat la pedeapsa de 1 an 6 luni închisoare, a fost identificat de către patrula Secției 8 Poliție Rurală Adâncata pe raza c...

Performanțe remarcabile pentru Colegiul Economic „Octav Onicescu” Botoșani la Olimpiada Națională Aria Curriculară Tehnologii (Foto)

astăzi, 14:15
115

În perioada 26-30 aprilie 2024, Slobozia a fost în centrul atenției printr-o competiție de excepție în cadrul Ariei Curriculare Tehnologii, găzduind Olimpiada Națională. Acest ...

ISU Botoșani, îndemn la respectarea regulilor de prevenire a incendiilor cu ocazia pregătirilor de Paște!

astăzi, 13:17
26

Respectarea unor reguli simple poate preveni producerea unui incendiu cauzat de lăsarea nesupravegheată a aparatelor de gătit. De aceea, ISU Botoșani recomandă:- Nu lăsaţi mâncarea pe...