Scandal aplanat de jandarmi

Vineri seara, printr-un apel telefonic, un cetăţean a solicitat ajutor pentru a aplana un scandal la un bar de pe bulevardul Mihai Eminescu din municipiu. Dispecerul aflat în serviciu a direcţionat imediat un echipaj de jandarmi spre acel bar. Ajunşi la faţa locului, jandarmii au aplanat scandalul identificând totodată şi pe autorii acestuia.

C.Costel, de 19 ani, şi D.Eugen, de 21 ani, ambii având domiciliul în sat Corni, comuna Corni, erau în bar şi jucau la un aparat electronic, iar pe fondul unor nemulţumiri referitoare la ceea ce jucau, au început să lovească foarte puternic în butoanele aparatului.

T. Viorel, de 35 de ani, aflat şi el în ba,r le-a atras atenţia celor doi, solicitându-le acestora să nu mai lovească cu putere aparatul. Cei doi tineri deranjaţi de observaţiile făcute de către T.Viorel au aşteptat până când acesta a ieşit din bar şi afară au început să-l lovească cu pumnii producâdu-i mai multe leziuni la nivelul feţii.

În urma loviturilor primite, victima agresiunii a fost condusă la spitalul judeţean, pentru acordarea de îngrijiri medicale. Jandarmii le-au întocmit lui C. Costel şi D. Eugen dosar cu dosar cu acte premergătoare pentru săvârşirea infracţiunii de loviri sau alte violenţe.

Dosarul cu acte premergătoare a fost înaintat spre soluţionare Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani.

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La un pas de dezastru din cauza unei candele! Recomandările pompierilor botoșăneni (Foto)

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
418

Nu lăsați candelele aprinse lângă perdele, haine sau alte obiecte care pot lua foc uşor.Sâmbătă seara, într-o casă din localitatea Zăicești s-a produs un incendiu. Vecin...

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
427

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
251

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...