Savinean salvat de doua ori de la moarte!

Oamenii legii au fost nevoiţi să intervină de două ori, in doar câteva minute, pentru a salva viaţa unui bărbat din Săveni! Mai exact, abia coborât din ştreang, sinucigaşul a fost împiedicat în ultima clipă să îşi infigă în piept un cuţit!

Incidentul s-a petrecut marţi, în jurul orei 18.30. O patrulă mixtă (jandarm-poliţist) aflată în serviciu de ordine publică în oraşul Săveni a fost direcţionată de către dispecerat să intervină la o locuinţă de pe strada Mihai Viteazu.

Ajunsă la adresa respectivă, patrula mixtă a fost întîmpinată de proprietara locuinţei, J.Catinca, care le-a spus celor doi subofiţeri că fiul ei, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, a ameninţat-o că-şi va pune capăt zilelor.

Subofiţerul de jandarmi a intrat în curte, iar în spatele casei l-a găsit spânzurat de o scară pe J. Ovidiu, de 32 de ani, care imediat a fost dat jos şi i s-a acordat primul ajutor, acesta revenindu-şi ulterior.

Condus de subofiţerul de jandarmi în casă, J. Ovidiu a luat un cuţit de pe o masă, încercând apoi să şi-l înfigă în piept şi de această dată fiind împedicat de către jandarm să-şi ducă la bun sfîrşit gestul sinucigaş, bărbatul fiind dezarmat şi imobilizat.

În cele din urmă, J.O. a fost preluat de o ambulanţă şi condus la Spitalul Săveni pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conform celor declarate de mama sa, hotărârea tânărului de a-şi lua viaţa a plecat de la problemele financiare ale acestuia şi consumul de alcool.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Reacția lui Zeljko Kopic, după ce Dinamo a fost „întoarsă” de Botoșani. Ce a spus despre incidentul din tribune!

astăzi, 12:15

În urma acestui rezultat, Dinamo se află pe locul trei în clasament, cu 17 puncte. De cealaltă parte, Botoșani a rămas tot penultima, cu 8 puncte. Zeljko Kopic, după ce Dinamo a fo...

Pelerinaj cu preoți și preotese la mănăstirile din județele Neamț, Botoșani și Suceava!

astăzi, 11:24

La inițiativa părintelui protopop Valentin Tofan, în Protopopiatul Piatra Neamț s-a organizat în perioada 23-25 septembrie, un pelerinaj cu preoții protoieriei și familiile lor, intit...

Cod portocaliu de vreme severă în județul Botoșani, anunțul meteorologilor!

astăzi, 10:16

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis un cod portocaliu de vreme severă valabil de duminică, 29 septembrie, până luni, 30 septembrie, ora 10:00. Zonele afectate sunt Mold...