Sase cartiere din municipiul Botosani au probleme cu iluminatul public!

Sase cartiere din municipiul Botosani au probleme cu iluminatul public!
In urma nenumaratelor sesizari primite de la populatie, Primaria Botosani a inaintat o adresa scrisa catre SC E-On, pentru remedierea defectiunilor din mai multe puncte de lumina din sistemul de iluminat public, in conditiile in care, in urma verificarii in teren a angajatilor Primariei, s-a constatat ca sunt probleme cu tensiunea electrica.

Zonele cu defectiuni prezentate de municipalitate ar fi cartierul Bucovina, cu sase strazi, cu 1-2 puncte de lumina, cartierul Primaverii, cu sapte strazi, cu un punct de lumina pentru fiecare strada, iar zona cu strazile Varnav, Prieteniei si Aleea Liceului este afectata in totalitate, cartierul Central, noua strazi cu cate 1-2 puncte de lumina cu defectiuni, iar strazile Postei, Victoriei si Centrul Vechi sunt afectate in totalitate, Cartierul Grivita cu sase strazi cu 1-2 puncte de lumina cu probleme, Zona Calea Nationala si Bulevardul Mihai Eminescu cu cinci strazi cu pana la 41 puncte de lumina cu defectiuni. Tot in zonele cu probleme ar mai fi si strada O. Onicescu, cu 2 puncte de lumina cu defectiuni, strada Stefan Luchian cu 2 puncte de lumina si Strada Armoniei, cu un punct de lumina cu defectiune.

Municipalitatea a cerut societatii de furnizare energie electrica, respectiv E-On, sa remedieze defectiunile semnalate, mai ales ca ele sunt repetate si de lunga durata.

"Problemele care sunt la iluminatul public sunt la cablul de alimentare, la altceva, din momentul in care nu-ti functionaza un troson intreg. Din pacate, noi avem posibilitate de interventie de la baza stalpului pana sus, in rest toate retelele sunt ale E-On-ului si nu fac investitii, nu au bani alocati, nici pentru reparatii. Sunt cateva zone din oras, unde se aprinde manual lumina, si au o singura echipa care aprinde lumina, de aceea este si acea intarziere in unele zone", a precizat Florin Ghiorghita, viceprimarul municipiului Botosani.

Aprinderea luminilor este la ora 22.15, iar stingerea este la 04.00. Se aprinde manual lumina in Tulbureni, Dobosari si Lebada, Cismea, in celelalte zone lumina aprinzandu-se automat.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Iftime răspunde la acuzațiile de blat: „Ori suntem o națiune de proști, ori suntem duși de tot de acasă!”

astăzi, 14:37
222

Finanțatorul echipei FC Botoșani a răspuns acuzațiilor lansate de Nicu Grameni, crainicul meciurilor de acasă ale lui Dinamo. Grameni a sugerat că există îndoieli cu privire la corectitud...

Bani de la stat pentru românii care sunt nevoiți să meargă la tratament. CNAS subvenționează aceste servicii

astăzi, 14:10
72

Tratamentul balnear, recunoscut pentru beneficiile sale în reumatologie cronică, ortopedie, neurologie și boli vasculare, se află pe lista serviciilor decontate de Casa Națională de Asigur...

Klaus Iohannis se pensionează din postul de profesor pe care l-a avut rezervat timp de peste 20 de ani!

astăzi, 13:14
77

Catedra de profesor de Fizică a președintelui Klaus Iohannis de la Colegiul Național „Samuel von Brukenthal” din Sibiu a devenit vacantă și poate fi ocupată de un titular, scrie Ora ...